Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL SEA-SIDE PALM BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Seaside Palm Beach este situat lângă dunele de nisip din Maspalomas şi la aproximativ 3 km de terenul de golf Maspalomas. Centrul plin de viaţă al staţiunii Playa del Inglés este la 4 km. Seaside Palm Beach are o piscină în stil lagună, un centru spa şi grădini tropicale.
Localizare

Hotelul Seaside Palm Beach este situat lângă dunele de nisip din Maspalomas şi la aproximativ 3 km de terenul de golf Maspalomas. Centrul plin de viaţă al staţiunii Playa del Inglés este la 4 km. Situat la 100 de metri de plaja Maspalomas de pe Insula Gran Canaria, Seaside Palm Beach are o piscină în stil lagună, un centru spa şi grădini tropicale.

Facilitati hotel

Interioarele retro şi pline de culoare ale hotelului au fost create de către Alberto Pinto. Hotelul este confortabil si modern si dispune de: 328 camere, receptie 24h, terasa si gradina, restaurante si baruri, parcare, lift, Internet wireless este disponibil în zone publice şi este gratuit, camera de bagaje, serviciu babysitting/servicii pentru copii, sala de conferinţă şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri. Oaspeţii au la dispoziţie gratuit activităţi cum ar fi yoga, tenis şi aerobic în apă.

Facilitati camere

Fiecare cameră este elegantă şi are un balcon mobilat şi acces gratuit la internet Wi-Fi, aer condiţionat şi este modernă şi decorată într-una din cele 4 palete diferite de culori. Toate camerele oferă TV prin satelit uscator de par, halate, minibar, seif.

Drinks & Food

Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurantul gourmet sau “La Trattoria” sau pot savura o masă tip bufet în aer liber, pe terasă. De asemenea, complexul are un bar lângă piscină şi un cocktail lounge.

Sport si divertisment

Hotelul dispune de teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), tenis de masă,darts, saună,sală de fitness, spa & centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, divertisment de seară.

Facilitati copii

Copiilor le stau la dispozitie piscina exterioara, miniclub de la 4-12 ani, meniu special de copii.

SPA & Welness

Centrul spa include saune, o cadă cu hidromasaj cu apă sărată încălzită şi o piscină cu apă sărată încălzită.

Site Web

http://www.hotel-palm-beach.es/