Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sahara Beach Aqua Park


Descriere

              Situat direct pe plaja frumosului oras Monastir, inconjurat de o bogata vegeteatie, hotelul Sahara Beach reprezinta o adevarata oaza de liniste pentru a pertece vacanta de vis.  Aeroportul  din Hammamet se afla la 59 km distanta fata de proprietate, iar terenurile de golf se afla la cativa kilomertri. In inima complexului , se afla un aquapark cu 11 tobogane potrivite pentru copii de toate varstele.                                                                                                                                                                                                                    


 Sahara Beach, este impartit in trei cladiri a cate sapte etaje fiecare. Avand un total de 1042 camere, Sahara Beach le pune la dispozitia dumneavoastra, acestea avand baie proprie, aer conditionat, balcon, telefon.


 Gastronomia si distractia sunt doua aspecte esentiale ale hotelului Sahara Beach, punand la dispozitia oaspetilor barurile si restaurantele sale:Lobby bar «Asfar» 
Bar Lounge «Skanes» 
Bar Lounge «Salambo» 
Restaurant italian «El Campo» 
Restaurantul principal «Leptis» 
Bar de zi «Caravelle» 
Piscină Snack bar «Télégraphe» 
The Pancake 
Bar recepție «Dougga» 
Maura cafenea «Doukana» 
Bar animație 
Beach Bar 
Bar 51 
Discoteca.


 Programul de divertisment, include activitati si competitii sportive, jocuri si concursuri pe tot parcursul zilei si diverse spectacole de cabaret pentru toate petrecerile. De asemenea, oferim divertisment popular, muzica live.          

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.