Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBATROS BLU SPA RESORT (ex SEA WORLD RESORT)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: ALBATROS BLU SPA RESORT are toate elementele necesare petrecerii unui sejur reusit, ospitalitatea egipteana completandu-se perfect cu frumusetea naturii. Confortul, atmosfera placuta si multitudinea activitatilor recreative sunt ingredientele unei vacante minunate. Hotelul este recomandat in special familiilor cu copii.

Localizare: ALBATROS BLU SPA RESORT este localizat la 9 km de aeroportul din Hurghada si la 20 de minute de centru orasului.

Plaja: ALBATROS BLU SPA RESORT este situat la 1 km de Marea Rosie, unde are o plaja privata cu sezlonguri si umbrele gratuite. Hotelul ofera servicii gratuite de transfer cu autobuzul la plaja cu nisip fin.

Dotari camere: ALBATROS BLU SPA RESORT are 305 camere dispuse in cladiri cu 3 etaje amplasate in jurul piscinelor, fiind inconjurate de gradini bine intretinute. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, seif, wi-fi, TV satelit, telefon, mini bar, baie cu cada/dus, uscator de par, balcon/terasa cu balcon cu vedere la gradini sau la piscina.

Facilitati: ALBATROS BLU SPA RESORT ofera receptie 24 de ore, wi-fi in zonele publice, camera pentru bagaje, schimb valutar, 4 piscine exterioare, un parc acvatic cu 9 tobogane, 2 piscine in aer liber cu sistem de incalzire, sezlonguri si umbrele gratuite atat la piscina, cat si pe plaja, un centru de spa si wellness , servicii de infrumusetare, sala fitness, restaurante, 4 baruri, animatori, divertisment de seara, club de noapte/DJ, club pentru copii, teren de joaca pentru copii, facilitati pentru practicarea sporturilor nautice (la unitatea de cazare), snorkeling, scufundari, windsurfing, tenis de masa, teren de tenis, billiard.

Clasificarea oficiala: 4 stele

Pagina web: www.pickalbatros.com/hotels-resorts/sea-world-resort/