Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RAMADA PLAZA HOTEL


Descriere

LOCALIZARE:
Sisli - 24 km distanta de Aeroportul International Ataturk. Hotelul este situat la 4 km distanta de Palatul Topkapi, 5 km distanta de Marele Bazar.

www.ramadaplazaistanbul.com

Ziua 1: 29 Decembrie 2009 Bucuresti - Istanbul Ora 08:50 - Intalnire cu reprezentantul agentiei la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni).Ora 10:50 - Decolare spre Istanbul.Ora 12:15 – Aterizare Aeroportul International Ataturk- Istanbul.Intalnire cu reprezentantii agentiei locale si transfer catre hotelul ales.

Ziua 2: 30 Decembrie 2009 Istanbul Mic dejun. Timp liber pentru relaxare.Optional: Tur de oras.

Ziua 3: 31 Decembrie 2009 Istanbul Mic dejun. Timp liber pentru relaxare.Optional: Vizitarea Palatului Dolmabahce -. Sunt incluse: transportul, ghidul, dejunul si intrarea.Optional: Cina festiva de Revelion. La multi ani 2010 ! Sunt incluse transferurile.

Ziua 4: 01 Ianuarie 2010 Istanbul Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare sau cumparaturi in Marele Bazar.Optional: - Tur de oras pe parcursul caruia veti avea ocazia sa simtiti spiritul crestin la pas cu istoria si credinta islamica. Vizita la Sfanta Sofia sau Biserica Sfintei Intelepciuni va ofera posibilitatea sa admirati impresionanta constructie cu o istorie foarte interesanta. In imediata vecinatate a Sfintei Sofia se afla Hipodromul - centrul sportiv unde odinioara se organizau si evenimentele politice ale orasului. Ziua este completata de vizita la Moscheea Albastra sau Moscheea Imperiala Sultanahmet, singura moschee din Turcia cu sase minarete, de o maretie incontestabila si la Palatul Topkapý, rezidenta Sultanilor Otomani, pana in secolul al XIX-lea, in care sunt expuse comorile imperiale, relicvele sacre ale Islamului, portelanuri, ce va vor introduce in istoria spectaculoasa a Imperiului Otoman. Sunt incluse: transportul, ghidul, dejunul si intrarea la obiective.

Ziua 5: 02 Ianuarie 2010 Istanbul - Bucuresti Mic dejun. Eliberarea camerelor si plecare spre Romania. Intalnire cu reprezentatii agentiei locale pentru efectuarea transferului la aeroport (ora va fi comunicata turistilor de catre partener cu o zi inainte de plecare)Ora 17:05 – Decolare din Istanbul, Aeroportul International Ataturk.Ora 18:30 – Aterizare Aeroportul Henri Coanda – Bucuresti.

CINA DE REVELION (OPTIONAL):

RESTAURANT GAR: 95 EUR/ADULT; COPIL 00-05,99 GRATIS; COPIL 06-11,99 95 EUR/PERS
RESTAURANT ISTANBUL IN: 95 EUR/ADULT/COPIL
RESTAURANT KERVANSARAY: 120 EURO/ADULT; COPIL 00-08,99 60 EUR/PERS; COPIL 09-11,99 120 EUR/PERS
Sisli - 24 km distanta de Aeroportul International Ataturk. Hotelul este situat la 4 km distanta de Palatul Topkapi, 5 km distanta de Marele Bazar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.