Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mitsis Galini


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai sauna, centru Spa si wellness, baie turceasca, centru de infrumusetare, centru fitness si parcare. De asemenea, hotelul ofera si un birou de informatii, restaurant, receptie 24h, birou de schimb valutar, centru inchirieri masini, servicii medicale (la cerere), servicii de spalatorie si curatatorie, salon TV, coafor, acces internet. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite la piscina, iar pe plaja, contra cost.

Facilitati camere
Cele 224 de camer ale hotelului (200 camere superioare, 10 camere excecutive, 10 maisonette, 3 apartamente junior si un apartament prezidential) au un decor tipic mediteranean si ofera tot confortul unui resort de 5 stele. Toate camerele sunt dotate cu: aer conditionat individual/incalzire, baie cu cada, uscator de par, halate si papuci, telefon cu linie directa, telefon in baie, minibar, TV prin satelit, balcon sau terasa, cutie de valori.

Localizare
Statiunea se mandreste cu o amplasare ideala, permitand turistilor sa ajunga pe jos la numeroase obiective turistice. Lamia si Agios Konstantinos se afla la o distanta scurta de condus de statiune.