Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amic Miraflores


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această proprietate de 3 stele se află în Can Pastilla și oferă unități de cazare cu aer condiționat și o piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Amic Miraflores includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

În camere există baie cu duș. Camerele luminoase de la Amic Miraflores sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La proprietate există un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Amic Miraflores amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de masă.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Amic Miraflores este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Amic Miraflores oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Oaspeții se pot relaxa în grădina frumos amenajată de la proprietate.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la o distanță de 1,6 km.

Cele mai apropiate atracții de Amic Miraflores sunt: Portul de agrement San Antonio de la Playa - 500 m, Palma Aquarium - 1,0 km, Mega Park Nightclub - 3,5 km.

Facilitati

Bar
Fitness
Lift
Ciclism
Umbrele de soare
Bancomat
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Tenis de masă - cu plata
Windsurfing - cu plata
Grădină
Închirieri auto
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Seif - cu plata
Piscină exterioară
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Tururi cu bicicleta
Solar - cu plata
Sală de fitness
Sală de conferințe
Bar la piscină
Snack Bar