Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Sea Don Jaime


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Blue Sea Don Jaime 3* este un complex hotelier situat in centrul insoritei Calla Milor, la 250 metri de nisipul fin, oferind acomodatia perfecta pentru a te bucura de soare si mare pe cea mai populara insula baleara. Facilitati camere
Toate camerele hotelului Blue Sea Don Jaime 3* sunt potrivite pentru famili, fiind inconjurate de magazine, baruri si restaurante. oferind facilitati ca: aer conditionat, Tv, seif contra cost, baie cu articole de toaleta gratuite, balcon/terasa cu vedere la mare sau la piscina.

Facilitati hotel
Hotelul Blue Sea Don Jaime 3* este un complex hotelier spaniol clasic, oferind oaspetilor sai facilitati variate pentru o sedere optima si o vacanta deosebite: aer conditionat, terase si gradini amenajate, piscina in aer liber, animatori, inchirieri biciclete/auto, biliard, teren de joaca pentru copii, snack bar, restaurant, internet wireless contra cost, parcare gratuita, transfer aeroport, fax/copiator, schimb valutar, receptie 24h, aer conditionat, incalzire, seif, lift, camere de familie, camere nefumatori.

Localizare
Blue Sea Don Jaime 3* este situat la 6 minute de statiunea fermecatoare Cala Millor de pe coasta de est a insulei Mallorca. Alte puncte de atractie ale zonei: club de golf Son Servera (2.8 km), Cuevas del Drach (9.3 km), Capdepera Golf (10.4 km), plaja Cala Anguila (10.9 km), plaja Cala de S'Aquila (14.3 km), aeroportul Palma de Mallorca (56.4 km).

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Schimb valutar
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Lift
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )