Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MLL Caribbean Bay


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Mll Caribbean Bay este o proprietate de 3 stele situată în El Arenal (Mallorca) care oferă restaurant și o terasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces contra cost la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Camerele de la Mll Caribbean Bay sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces la serviciul Wi-fi în camere contra cost. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Mll Caribbean Bay oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Mll Caribbean Bay oferă meniuri pentru diete speciale.

În cadrul proprietatății există 2 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Acestea sunt prevăzute cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu bar, unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice.

Mll Caribbean Bay este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Mll Caribbean Bay are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la o distanță de 5,5 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.


Restaurante:
Restaurant - Meniu: bufet

Plaje în vecinătate
Playa de Palma Beach Nisip alb - 200 m
Calo de Sant Antoni Beach - 550 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Palma de Mallorca - 5,5 km

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Schimb valutar
Umbrele de soare
Șezlonguri
Închirieri auto
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Seif - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Tururi cu bicicleta
Parcare pe stradă
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Cameră de jocuri
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Wi-Fi camere - cu plata
Sală de conferințe
Wi-Fi zone publice - cu plata
Tv în spațiile comune
Accesibil cu scaunul cu rotile
Meniuri pentru diete speciale
Meniu bufet
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
2 piscine exterioare
Plajă publică
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Bar la piscină
Plajă - la 200 m