Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Melia Palas Atenea


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul este localizat de-a lungul principalei artere de promenadă cu o superbă panoramă asupra golfului Palma. La 500 de metri de hotel se află Castelul Bellver şi la 10 minute de centrul istoric al staţiunii Palma. Aeroportul se află la doar 8 kilometri distanţă de hotel. Facilităţi camere: Cele 361 camere sunt dotate cu baie cu duş şi uscător de păr, aer condiţionat, telefon, Tv, internet wireless, minibar, seif electronic, la cerere al treilea pat, room-service (24h) contra cost. Facilităţi hotel: recepţie, restaurant, sală de conferinţe, acces pentru persoanele cu dizabilităţi, internet, centru Spa, salon masaj şi întreţinere, jacuzzi, băi turceşti, saună, parcare publică imediat în apropierea hotelului, bar cu muzică live în fiecare seară. Hotelul Melia Palas este recunoscut pentru centrul Spa – Yhi Spa unde puteţi beneficia de tratamente pentru corp dar şi şedinţe de yoga. Sport şi agrement: Pentru relaxare şi întreţinere hotelul va pune la dispoziţie: sală de fitness, teren de golf. Piscină: Hotelul dispune de două piscine: una la exterior care beneficiază de bar şi una în cadrul centrului Spa.Localizare
Hotelul este amplasat pe promenada Paseo Marítimo, oferind vedere spre golful Palma, vis-a-vis de port. Meliá Palas Atenea se afla la 500 m de Castelul Bellver din Palma de Mallorca, care datează din secolul al XIV-lea, la 10 minute de centrul istoric si 1.5 km de catedrala si 8 km de aeroport. În apropierea hotelului există numeroase restaurante şi cluburi. Unele dintre cele mai cunoscute puncte de atractie se gasesc la mai putin de 2 km distanta fata de hotel, ca de exemplu: Tito's Palma (100 m), Castelul Bellver (500 m), Abraxas Mallorca (600 m), Pacha Mallorca Nightclub si El Garito Cafe (700 m), Pueblo Español (900 m), Palma Yacht Club (1,1 km), Sa Feixina Park si Passeig del Born Avenue (1,4 km), Mallorca Casino (1,8 km), Palma Cathedral (1,8 km).

Sport si agrement
Oaspetii hotelului se pot relaxa in cadrul centrului SPA YHI, dispunand de o piscină dinamică, saună, baie turcească, dușuri senzoriale, centru de fitness și tratamente de înfrumusețare, masaj și fizioterapie.