Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: in centrul Magalufului (zona Calvia), la 250 metri de plaja. Aeroportul din Palma este la 26 km iar capitala insulei este la 12 km.


FACILITATI HOTEL: receptie 24 ore, camera de bagaje, exchange, inchiriere masini, spalatorie, seif, 3 baruri si terasa, restaurant, cafenea, 3 piscine exterioare cu terase spatioase, sezlonguri si umbrele, activitati sportive si de animatie in timpul zilei la piscina principala, centru SPA cu sauna, baie turceasca, piscina interioara, camere pentru diverse tratamente/ terapii.


FACILITATI CAMERE: Toate camerele sunt echipate cu: balcon sau terasa si mobilier de exterior, vedere la dealurile din jur sau la piscina, baie cu dus si uscator de par, mini frigider, TV cu ecran plat, seif (contra-cost), aer conditionat/ incalzire, conexiune la internet wireless, telefon, birou. Pe jos camerele au pardoseala. Camerele standard sunt dispuse de la etajul 1 la 9, iar cele cu vedere la piscina de la etajul 2 la 5 si pot avea si vedere partiala la mare.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.