Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nayino Resort Hotel

   Mamaia Nord Navodari


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Hotelul este situat in nordul staiunii Mamaia, la mai puin de 100 de metri de plaja Navodari, una dintre cele mai bine cotate din Romania din punct de vedere al managementului i calitaii apei, cu acces la sporturile nautice.
DOTARI CAMERE
Cele ase tipuri de camere twin, double, suita, stil lodge i apartament sunt decorate cu motive simple, naturale, care se imbina armonios cu mobilierul i dotarile de cea mai buna calitate, intr-un concept unitar. Sunt dotate cu TV cu ecran plat i canale prin cablu. Camerele din cabanele de langa piscina au acces la o terasa privata, cu iarba.
FACILITAI HOTEL
Restaurantul a la carte, barul exterior, cele trei terase i lounge-ul panoramic de la etajul al doilea al hotelului invita la o calatorie senzoriala unica. Credem in timpul trait eficient i creativ i tocmai de aceea oferim o alternativa inedita pentru organizarea evenimentelor de familie, dar i corporate, avand disponibila o sala de conferine multifuncionala, complet echipata din punct de vedere tehnologic.
REDUCERI COPII
primul si al doilea copil intre 0 - 5.99 ani, in camera dubla: 100% gratuitate la cazare si la mese (fara pat suplimentar); - primul si al doilea copil intre 6-11.99 ani,in camera dubla/ in studio/junior suite , cu 2 adulti: platesc 50 % din c/val. meselor (fara pat suplimentar); - copii cu varsta peste 12 ani platesc c/val meselor si patul suplimentar.
- Politica plata copii si adult extra in camere:
- copIii cu varsta peste 6 ani si adulti aaa achita contravaloarea meselor conform ofertei confirmate (BB sau HB)
- cost pat suplimentar: 35 euro/ zi (fara mese incluse)
Servicii de masa : micul dejun este in sistem buffet, Pranzul : meniu fix pentru sejururile de 5 si 7 nopti . Meniurile speciale sunt la cerere si se asigura doar cu confirmarea hotelului.