Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alcor


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Alcor este chiar pe plaja;, în cea mai buna; zona; a Statiunii Mamaia, considerata; selecta;zona de Nord. Toate camerele sunt la etaj, sunt spatioase si au vedere la mare. Hotelul dispune de 2 lifturi. Dotari camere: baie proprie cu cada, balcon cu vedere la mare, TV color cablu, minibar, telefon, aer conditionat.


Facilitatii hotel: restaurant, cafe – bar cu terasa spre mare, 3 sali de conferinta, cu o capacitate de 15, 30 ,50 locuri. Servicii gratuite: internet wirless, biliard, tenis de masa, seif receptie, loc de joaca pentru copii ;si parcare în limita locurilor disponibile Masa se serveste la restaurantul hotelului.


FACILITATI Pentru copii cazarei in camere cu doi adulti Copiii cu varsta intre 0 – 2 ani neimpliniti au cazare si mic dejun gratuit fara pat asigurat. Copiii cu varsta intre 2 – 12 ani: - fara pat asigurat achita 50% din valoare micului dejun. - cu pat asigurat achita 50% din valoarea unui loc. Persoanele peste 12 ani cu pat asigurat vor achita 70% din cazare si mic dejun integral.