Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Complexul de vile Lorena este situat in Mamaia Nord, in apropierea Hanului Piratilor, la aproape 200 de metri de plaja si de zona de cluburi.

Descriere: Complexul de vile Lorena este alctuit dintr-un numr de patru vile, IULIA, LORENA, RALUCA si MARIA, si ofer acces la foisoarele din curte, buctrie utilat si dotat, grtar. Camerele sunt spatioase, au aer conditionat, frigidere, televizoare si bi proprii cu cabine de dus. Vilele Lorena, Raluca si Maria eu fost construite in 2013, iar vila Iulia in anul 2017, fiind amplasate foarte aproape de plaj (200m), 700 m de Kaufland si la o distant de 1,5 km de zona falezei din Mamaia.

Cazare:

- Vila Iulia
Este construit in anul 2017 avand un standard de dotri ridicat.
Are un numr de 25 spatii de cazare, dotate cu grupuri sanitare proprii, mobilate cu mobilier modern. Camerele au paturi duble, aer conditionat, frigidere (minibar) si televizoare cu plasm.
Un numr de 6 spatii de cazare au fost extinse si s-a delimitat dormitorul din camera de zi, in care este asezat o canapea extensibil. Vila are parcare proprie imprejmuit fiind dotat cu camere pentru supraveghere. Receptia este spatioas, avand un hol de primire, in care turistii pot socializa.
Vila Iulia este compus din:
5 sute junior, 1 open space (garsonier), 1 camera cu dou paturi, 19 camere cu pat matrimonial, 1 buctrie complet utilat si dotat, parcare cu 26 locuri.

- Vilele Lorena, Raluca si Maria
Complexul de Vile Lorena este format din 3 vile aflate una lang alta si ofera cazare in Mamaia Nord la doar 200 m de plaja amenajata cu sezlonguri si umbrele. Sunt 28 camere duble (cu paturi matrimoniale), 2 camere twin (cu 2 paturi single) si 1 apartament cu doua camere (dormitor + living cu canapea extensibila), buctrie si teras spatioas cu loc de luat masa pentru 6 persoane.

Facilitati unitate:

- Foisor
- Acces bucatarie
- Zona de barbeque
- Loc de joaca
- Parcare

Facilitati cazare:

- Internet wi-fi
- Aer conditionat
- tv plasma
- Frigider
- Baie cu dus
- pat matrimonial




Incepand cu sezonul 2022, se va incasa la check-in o tax special pentru promovarea turistic in cuantum de 1% din valoarea tarifului de cazare exclusiv T.V.A., pentru fiecare noapte de cazare, conform HCL nr 2/10.02.2022.

Locatie