Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lemon Cliff Luxury


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Camere duble superioare- Arhitectura moderna, industrial -minimalista, este inconjurata grandios de spatiul generos al camerelor Duble Superioare, fiecare dispunand de vedere laterala la mare si terasa dotata cu masuta de cafea si un fotoliu relaxant.
Astfel, se ofera personalitate camerelor, si conceptul unui sejur de vis. Dotarile camerelor din aceasta gama includ pat King Size, TV Smart a 108 cm cu abonament Netflix activ, Internet Wi-Fi si aer conditionat.
In ce priveste siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispozitie Mini-Bar, seif si servicii premium.
De asemenea, inclus in tarifele camerelor, aveti si mic dejun in fiecare dimineata.
Nu am uitat nici de confortul pe care vi-l doriti pe plaja. Astfel, pentru orice camera Dubla Superioara va oferim doua sezlonguri pe binecunoscuta plaja Lemon Cliff Beach, incepand cu a doua zi de cazare.
Stim ca detaliile conteaza pentru dumneavoastra, intrucat vreti un sejur cu adevarat perfect. Vom avea grija sa experimentati rasfatul suprem in vacanta, cand, dimineata veti privi marea din confortabilul pat King Size. Iar pentru a fi la curent cu ultimele evenimente sau episoade din serialul preferat, va puteti bucura de TV-ul LCD Smart 108 cm cu abonament Netflix activ.Fiecare camera are inclus in tarif 2 sezlonguri si o umbrela din a doua zi de cazare pana in ultima zi inclusiv pe plaja Lemon Cliff.


Apartamente Superior Suite - Pentru un plus de confort, spatiu si relaxare, apartamentul Superior Suite este format dintr-un living luminos, dotat cu canapea extensibila si ferestre inalte si un dormitor spatios cu balcon propriu, totul in stil industrial minimalist este perfect.
Privelistea catre mare o puteti admira de pe terasa generoasa dotata cu masuta de cafea si doua fotolii relaxante.
Ne dorim ca experienta dumneavoastra sa fie completa, iar astfel, pe langa micul dejun inclus, va oferim si doua sezlonguri pe cunoscuta plaja privata LemonCliff Beach, incepand cu a doua zi de cazare.

Mamaia Nord este o alegere excelente pentru celetorii interesati de atmosfere, divertisment si plaje pentru copii.