Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MIRAMARE RESIDENCE 1


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aparthotel MIRAMARE RESIDENCE 3 ***, este amplasat pe B-dul Mamaia Nord, 101 BIS, în zona exclusivistă din stațiunea Mamaia Nord, la doar 15 minute de mers pe jos de zona cluburilor.

Descriere camere:
GAROSNIERA- Capacitate maxima 2 adulti si 1 copil 0- 1.99 ani Suprafata 45 mp, pat matrimonial 160 x 200 cm, nu se poate adauga pat suplimentar, baie cu dus, balcon, TV. APARTAMENT SENIOR SUITE- Capacitate maximă 2 adulți + 1 copil 0-17.99 ani Suprafață 90 mp, baby crib -gratuit, bucătărie proprie parțial utilată, living cu zonă de servit masa, posibilitatea de a introduce un pat suplimentar (contra-cost), dormitor cu pat matrimonial 180 x 200 cm, baie cu duș/cadă, cosmetice de baie, prosoape, papucei de casă, TV cu ecran plat în living, balcon, aer condiționat în living. APARTAMENT JUNIOR SUITE- Capacitate maxima 4 persoane. Suprafață 80 mp, living cu zonă de servit masa și canapea extensibilă, baby crib -gratuit, bucătărie proprie parțial utilată, baie cu cadă/duș, cosmetice de baie, prosoape, papucei de casă, dormitor cu pat matrimonial 180 x 200 cm, balcon, TV cu ecran plat în living, aer condiționat în living. FAMILY SUITE- Capacitate maxima 6 persoane. Au fost concepute pentru confortul oaspeților care își doresc un spațiu generos și un plus de confort pe perioada sejurului. Suprafață 100 mp, baby crib -gratuit, living cu zonă de servit masa, 2 dormitoare cu pat matrimonial 180 x 200 cm, aer condiționat în living, bucătărie proprie parțial utilată, 2 băi cu cadă/duș, cosmetice de baie, prosoape, papucei de casă, TV cu ecran plat în living, balcon. SKY SUITE amplasate la ultimul etaj, oferă oaspeților o experiență de neuitat și o vedere memorabilă către lac și mare. Capacitate maxima 6 persoane. Suprafață 190 mp, baby crib -gratuit, living cu zonă de servit masa, 2 dormitoare cu pat matrimonial 180 x 200 cm, bucătărie proprie parțial utilată, o baie cu duș, o baie cu cadă jacuzzi, cosmetice de baie, prosoape, papucei de casă, TV cu ecran plat în living, aer conditionat în living, terasă.
Descriere facilitati:
Nu se accepta animale de compenie. Fumatul nu este permis. Parcare este gratuita in limita locurilor disponibile, 1 loc/apartament, pentru autoturismele suplimentare parcarea se achita 10 Eur/ zi/ autoturism, la receptia hotelului;
Politici:
Tarifele includ mic dejun, accesul la plaja privata, piscina cu apa sarata;
Servicii masa:
Deschis tot timpul anului, Sarago Bistro Pub este locul ideal pentru a împărtăși experiențe culinare. Capacitatea bistroului este de 150 locuri la mese. Aici se pot organiza și conferințe în zona de terasă acoperită și separată prin perete mobil. Micul dejun se serveste in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem fisa cont "a la carte". Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Pranz = 25 Eur/ zi/ persoana; Cina = 25 Eur/ zi/ persoana.