Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Malibu


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat pe plaja, la intrarea sudica in statiune, inaugurat in 2006.
FACILITATI MASA: restaurant propriu 4*, mic dejun bufet suedez, pranzul sau cina se servesc din meniul a la carte al restaurantului.
Hotelul detine spa center: jacuzzi, sauna umeda si uscata, sala fitness, plaja privata, loc de joaca pentru copii amenajat pe plaja, piscina exterioara pe plaja, sezlonguri gratuite pe plaja si piscina in limita disponibilului, internet wireless in camere si in spatiile comune ; parcare, 157 camere duble, 22 apartamente, sala receptii 300 locuri, centrul conferinte - 4 sali, restaurant. Nu se accepta animale de companie.
Camerele sunt dotate cu minibar, telefon, TV, AC, seif, balcon, baie cu cabina dus hidrofacilitati masaj.Camerele duble twin au vedere spre lac, iar cele matrimonial au vedere la mare.
Supliment camera vedere mare 55 lei / camera / zi in perioada 15.06 - 03.09.2018.
Toate apartamentele au 2 camere, pat matrimonial in dormitor si canapea extensibila in living, balcon sau terasa cu vedere la mare.
TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti):
- sub 11,9 ani gratuitate la cazare fara pat suplimentar. Pat suplimentar copii - 160 lei/zi (mic dejun inclus)
- copiii pana la 4,9 ani au mic dejun gratuit;
- copil 5-9,9 ani, achita mic dejun 30 lei/zi;
- copil 10-11,9 ani cazare gratuita, achita mic dejun 40 lei/zi .
Cazarea in pat suplimentar se face doar pana la varsta de 16 ani.