Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: relaxare si confort


Situare: Hotelul este situat in centrul statiunii Mamaia, la doar 150 m de plaja si la 100 m de telegondola, in apropierea promenadei Cazino.


Info: Hotelul a fost inaugurat in iulie 2013 si dispune de 33 de spatii de cazare cu balcon, impartite astfel: 24 de camere duble cu pat matrimonial, 6 camere duble cu pat twin si 3 apartamente junior suite. Camerele duble sunt dotate cu pat matrimonial, TV (LCD), telefon, seif, minibar si internet wireless. Baia este dotata cu dus sau cada, articole de toaleta gratuite, uscator de par si papuci. De asemenea, fiecare camera dispune de un sistem de climatizare individual. Apartamentele hotelului de tip junior suite, sunt de un rafinament si un confort aparte, fiind amplasate la etajele superioare si oferind privelisti deosebite, catre Marea Neagra, Lacul Siutghiol sau asupra bulevardului Mamaia. Apartamentele sunt dotate cu chicineta in living, un dormitor cu pat matrimonial, TV (LCD), internet wireless, sistem de climatizare individual, balcon stil terasa, telefon, minibar si seif. Baia este dotata cu cada, doua chiuvete, articole de toaleta gratuite, uscator de par si papuci.


Restaurant: Restaurantul ,,Scapino' ofera o varietate larga de preparate din bucataria internationala, avand o experienta de peste 20 de ani in domeniul culinar. Micul dejun se serveste in perioada de sezon in regim ,,bufet suedez'.


Facilitati copii: Copiii cu varsta de pana la 7 ani impliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun. Copiii cu varsta cuprinsa intre 7 - 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, iar micul dejun se va achita zilnic; copiii de peste 12 ani si pana la implinirea varstei de 18 ani achita un loc de cazare cu mic dejun inclus sau contravaloarea unui pat suplimentar si a micului dejun.


Servicii gratuite: internet wireless in camere, lobby, restaurant si bar


Servicii cu plata: parcare (in limita locurilor disponibile) 25 lei / masina / zi


Animale de companie: Accesul nu este permis


Atractii in zona: Pozitia excelenta de care se bucura hotelul usureaza accesul la unele dintre cele mai cunoscute obiective turistice din statiune, dar si din Constanta. Acestea sunt: Luna Park, Aqua Magic, Cazino si Telegondola.