Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tomis Garden aparthotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Avand Marea Neagra de o parte si lacul Siutghiol de cealalta, Tomis Garden ApartHotel se bucura de pozitionarea centrala fata de marile atractii ale statiunii Mamaia, zona Cazino, telegondola, beach-cluburi, aleea de promenada unde au loc cele mai importante evenimente de divertisment in perioada sezonului estival, dar si de un acces facil la sosea si la mijloacele de transport in comun.

Aparthotelul Tomis Garden, clasificat la 3 stele, dispune de 31 de apartamente:
22 de apartamente cu 1 dormitor si 9 apartamente cu 2 dormitoare, un bistro, o terasa in sezonul cald, o gradina pentru relaxare si loc de joaca in aer liber. Fiecare apartament are 1 sau 2 dormitoare, living si kitchineta cu zona de luat masa, baie cu cada, o a 2-a baie cu dus la apartamentele cu 2 dormitoare, balcon generos sau terasa.
Bistro-ul Tomis Garden va invita sa savurati o gustare sau oricare din mesele principale ale zilei sau doar sa va relaxati la o cafea. In sezonul cald va puteti relaxa pe terasa bistro-ului sau in gradina special amenajata.
Locul de joaca in aer liber va va rasfata copii cat timp dumneavoastra va relaxati in zona gradinii sau pe terasa bistroului.