Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vega


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Atentie!

In perioada 01.07- 31.08.2016 - nu se accepta check in sau check out in ziua de sambata!


Hotelul, deschis 365 de zile pe an, este un spatiu ideal de cazare in Constanta, atat pentru calatoriile de afaceri, cat si pentru un sejur in Mamaia in timpul sezonului estival.
Hotelul Vega se afla la cativa pasi de tarmul marii pe cea mai intinsa plaja privata din Mamaia. Constructia, designul si amenajarile interioare se bazeaza pe elementele clasice Feng Shui: foc, pamant, apa si aer. Pentru a crea spatii armonioase, camerele hotelului au fost decorate in nuante echilibrate de rosu, maro, albastru marin si alb. Elegant si rafinat, dar in acelasi timp cald si primitor, Hotelul Vega din Mamaia este potrivit atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru artisti si boemi, pentru cupluri ce doresc o atmosfera romantica, pentru grupuri de prieteni dornici de relaxare si distractie, dar si pentru familiile cu copii de toate varstele.

Localizare
Hotelul este localizat in nordul statiunii Mamaia, chiar pe plaja.

Distante
-9 km de centru Constanta
- 3 km de cazino Mamaia
- 5 km de Aqua Magic

Puncte de interes
- orasul Constanta
- Portul turistic Tomis Constanta
- Cazinoul din Constanta
- Cazino Mamaia
- Aqua Magic
- Pontonul din Mamaia (in dreptul hotelului Victoria, inainteaza 500 m in mare si se termina cu un debarcader)
-Telegondola Mamaia
-Sat Vacanta Mamaia
- insula Ovidiu din lacul Siutghiol

Atu-uri hotel
- hotel chiar pe plaja
- potrivit atat adultilor, cat si familiilor cu copii
- hotel linistit si select

Facilitati
Restaurantul Akolade este locatia ideala pentru o cina cu persoana iubita, o masa festiva sau pentru o nunta de vis alaturi de familie si prieteni.
Akolade este unul dintre cele mai elegante restaurante din Mamaia si Constanta. Cu o capacitate de 230 locuri in interior si 140 locuri pe terasa, Akolade este restaurantul unde va rasfatam cu preparate delicioase din bucataria internationala.
Micul dejun (si dejunul in timpul verii) se servesc in stil bufet si sunt un amestec culinar perfect al culturilor gastronomice mediteraneene. In restaurantul hotelului Vega puteti organiza diverse evenimente private: mese festive, aniversari sau petreceri de companie. Restaurantul beneficiaza si de un separeu pe care il puteti rezerva pentru evenimente restranse, cu pana la 40 persoane. Akolade este restaurantul perfect si pentru o nunta de neuitat la malul marii.
Violet Lounge este sky-bar-ul situat la etajul 8 al hotelului Vega din Mamaia, unde aveti ocazia sa savurati arome de bauturi fine, vinuri vechi si trabucuri si sa admirati de la inaltime o priveliste unica asupra statiunii Mamaia.
Pentru ca Vega este o stea, iar noptile de vara la mare invita la privit cerul, barul este dotat cu un telescop de ultima generatie, cu care puteti admira constelatiile de pe bolta cereasca. La sky barul din incinta hotelului Vega veti descoperi un cocktail lounge cu totul special in peisajul locatiilor exclusiviste pe care le-ati mai vizitat.
Vega Vintage Bar este o oaza de intimitate si de relaxare pe plaja privata din Mamaia, Vega Vintage Beach, unde imbinarea accesoriilor decorative vintage intr-o cromatica unitara cu plaja privata a hotelului, creeaza un spatiu plin de personalitate.

Tulip Beauty & Spa Rituals a luat nastere din conceptul de frumusete si armonie spirituala inspirat de o floare delicata si adorata atat in Orient, cat si in antichitatea romana, atunci cand filozofia ingrijirii de sine era un concept bine conturat. Pe numele sau latinesc tulipa, provenit la randul sau din cuvantul persan toliban (turban), elementul vestimentar cu care se aseamana floarea, laleaua a ramas un simbol al frumusetii si delicatetii pana in zilele noastre.
Tulip Beauty & Spa Rituals cuprinde doua spatii diferite, insa unite in concept si standarde de calitate ale serviciilor, respectiv salonul de infrumusetare Tulip Beauty (coafor, cosmetica, manichiura, pedichiura, tratamente faciale, tratamente faciale de lux) si un centru spa dedicat ritualurilor de relaxare, Tulip Spa Rituals (masaje, exfolieri corporale, spa pentru barbati, impachetari corporale etc.).

Plaja privata Vega Vintage Beach este certificata de catre organismul international Blue Flag inca din anul 2006, inainte de deschiderea hotelului (2008), cand a devenit si prima plaja certificata Blue Flag din Romania.
Plaja Vega Vintage Beach delimiteaza un spatiu special amenajat pentru oaspetii hotelului, cu 250 de sezlonguri si umbrele de cea mai buna calitate. Am ales de asemenea cele mai gustoase cocktailuri si muzica de cea mai buna calitate de care va puteti bucura pe plaja sau la Vega Vintage Bar.
Pe plaja privata a hotelului veti obtine bronzul dorit, dar veti putea alege si dintre modalitatile mai dinamice de a va petrece concediul la mare: pe langa terenuri de sport, salupe, hidrobiciclete, ski-jet-uri si echipamente de schi acvatic fac parte din sectorul de agrement nautic al plajei hotelului.

Piscina exterioara a hotelului este una dintre cele mai frumoase piscine din statiunea Mamaia. Aceasta este deschisa din mai pana in octombrie, timp in care apa este mentinuta la o temperatura constanta, pentru a va asigura un confort termic perfect, indiferent de vreme.
Va invitam sa va relaxati pe sezlongurile de la piscina hotelului si sa va bucurati de atingerea apei cristaline. Daca veniti impreuna cu copiii, avem o piscina si pentru ei, dotata cu jucarii. Pentru a va bucura de soare si de clipele dumneavoastra de ragaz, puteti incredinta copiii personalului de supraveghere al locului de joaca amenajat pe plaja.

Hotelul are o sala de conferinte, Vega Conference Halla(200-230 locuri), si o sala de intalniri, Lyra Meeting Room, un spatiu destinat intalnirilor de afaceri in grup restrans, de pana la 10 persoane.
Facilitati copii
- loc de joaca pentru copii

Camere
Pentru a crea spatii armonioase, camerele hotelului au fost decorate in nuante echilibrate de rosu, maro, albastru marin si alb.
Toate camerele au vedere laterala la mare, sunt elegant decorate si atent ingrijite.

Tipuri camera
Dubla Standard fara balcon
Camerele duble fara balcon au doua paturi separate (care pot fi unite la cerere) si beneficiaza de vedere laterala la mare. Numarul maxim de persoane care pot fi gazduite in acest tip de camera este de 2 adulti si 1 copil, pentru care se poate solicita un pat suplimentar.

Dubla Standard cu balcon
Camerele duble cu balcon ale hotelului Vega din Mamaia au paturi matrimoniale si beneficiaza de vedere laterala la mare. Numarul maxim de persoane care pot fi gazduite in acest tip de camera este de 2 adulti si 1 copil cu varsta mai mica de 7 ani.

Dubla Superioara
Camerele duble superioare ale Hotelului Vega din Mamaia asigura confort sporit, fiind dotate cu un pat matrimonial si o canapea fixa. Ele beneficiaza de vedere laterala la mare si sunt fara balcon. Numarul maxim de persoane care pot fi gazduite in acest tip de camera este de 3 adulti.

Family Room
Toate camerele pentru familii din hotel beneficiaza de vedere laterala la mare si sunt formate din doua camere duble alaturate, intercomunicante, din care una este o dubla matrimoniala cu balcon si cealalta o dubla cu paturi separate, fara balcon. Numarul maxim de persoane care pot fi gazduite in acest tip de camera este de 4 adulti.

Junior Suite
Apartamentele Junior Suite beneficiaza de vedere laterala la mare si sunt formate dintr-un living cu o canapea extensibila, chicineta si un dormitor cu pat matrimonial. Numarul maxim de persoane care pot fi gazduite in acest tip de apartament este de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil.

Senior Suite

Apartamentele Senior Suite beneficiaza de vedere frontala la mare si sunt formate dintr-un living cu una sau doua canapele fixe, chicineta si un dormitor cu pat matrimonial. Numarul maxim de persoane care pot fi gazduite in acest tip de apartament este de 2 adulti (si 1 copil acolo unde exista canapeaua fixa pentru dormit).

Sky Senior Suite
Va recomandam apartamentul Sky Senior Suite pentru ocaziile speciale din viata dumneavoastra. Acesta beneficiaza de un living spectaculos cu vedere frontala la mare. Sky Senior Suite este singurul apartament de lux de acest tip din Hotel Vega si este disponibil numai pe baza de cerere de oferta.

Dotari camera
Toate camerele hotelului Vega dispun de TV (LCD cu telecomanda), Internet prin cablu, Internet wireless in regim best-effort, telefon, radio cu ceas si CD-player, minibar, seif, instalatie individuala de climatizare si baie cu cabina de dus.

Toate apartamentele hotelului Vega din Mamaia dispun de TV (LCD cu telecomanda), Internet prin cablu, Internet wireless in regim best-effort, telefon, radio cu ceas si CD-player, minibar, espressor, frigider, seif, instalatie individuala de climatizare si baie cu cabina de dus.

Altele
In tarifele camerelor sunt incluse toate taxele si cateva servicii suplimentare cazarii in Mamaia: mic dejun / demipensiune (mic dejun si pranz) in perioada 13 iunie-31 august, sezlong si umbrela la piscina hotelului si pe sectorul privat de plaja al hotelului Vega si inchirierea de biciclete Pegas intre 1 mai si 30 septembrie, internet prin cablu in camere, Wi-Fi in spatiile publice ale hotelului, accesul la parcare, sala de fitness, sauna si jacuzzi la Spa (cu programare) si accesul copiilor dumneavoastra la locurile de joaca.