Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

La 18 km de Baia Mare si o altitudine de 432 de metri, la poalele muntelui Ignis, intr-o zona mirifica, a luat nastere in anul 2001 Complexul Lostrita, gazda unei pastravarii proprii.

Preparat dupa retete proprii, pastravul este specialitatea casei si este servit alaturi de alte preperate specifice zonei in restaurantul complexului dispus in 2 sali de mese si un salon amenajat in stil vanatoresc.

Complexul Lostrita ofera 52 de locuri de cazare, respectiv:- 19 camere matrimoniale;
- 4 camere duble twin;
- 2 camere cu 3 paturi.

Camera in regim single este destinata persoanelor care calatoresc singure si doresc sa se relaxeze intr-un ambient modern cu influente din natura: lemnul, piatra si verdeata. Dotate cu un pat spatios, cu saltele confortabile pentru un somn odihnitor, camera are o suprafata de 18 mp. Decorate intr-un stil elegant, camerele au baie proprie avand uscator de par, halate, papuci gratuiti si articolele de toaleta de din gama deluxe, smart TV, fierbator de apa (gratuit, oferim cafea ness si ceai ), minibar, masa de calcat, seif. Biroul este perfect pentru cei care doresc sa isi continue munca in liniste, iar internetul Wi-Fi gratuit este de mare viteza. Atunci cand calatoriti in interes de afaceri, este alegerea perfecta pentru a va odihni dupa o zi obositoare, iar accesul gratuit la SPA vine in intampinarea nevoilor dvs de relaxare.

Camera dubla - Avand o suprafara de 20 mp, camera este dotata la cele mai inalte standarde. Paturile sunt de doua tipuri: matrimoniale sau twin, avand saltele cu un confort unic, cu captuseala din pasla in partea inferioara si superioara, 4 straturi de relaxa hiper- moale, fibre din bumbac si tesaturi speciale impletite si matlasate, perne si plapumi comode. Baia proprie este fie in regim inchis, fie semideschis (cu toatela si dus separate), oglinda ce mareste, prosoape si halate pentru baie, uscator de par, produse de igiena din gama deluxe. Camera este utilata cu Smart TV, fierbator de apa (gratuit, oferim cafea ness si ceai ) minibar, masa de calcat, seif. Unele camere au semineu electric decorativ, canapea, birou si balcon cu priveliste inspre pastravarie sau padure. Sistemul de lumini inteligent ofera atat confort, cat si ambient exceptional.

Camera Family este spatioasa si eleganta, asigurandu-le oaspetilor confortul necesar. Poate gazdui maxim 2 adulti si 2 copii, avand o suprafata de 25 mp. Fiind spatioase si elegant decorata, asigura oaspetilor confort si relaxare atunci cand calatoresc cu cei mici sau cu un alt membru al familiei. Biroul este dotat cu scaun ergonomic, seif si fierbator de apa (gratuit, oferim cafea ness si ceai ). Camerele sunt utilate la cele mai inalte standarde cu piese de mobilier de inalta calitate, blat la chiuveta din lemn de nuc, baie semideschisa, canapele extensibile duble sau pat suplimentar, sistem de lumini inteligent, unele avand semineu electric decorativ. Designul este atent ales si ofera un mediu propice de relaxare si odihna alaturi de cei dragi.

Restaurantul este prevazut cu doua sali, parter si etaj, cu o capacitate de 80 de locuri. Restaurantul dispune si de un salon amenajat in stil vanatoresc. In incinta complexului sunt amenajate locuri pentru servitul mesei in aer liber, ciupercute si terasa. Barul restaurantului este dotat cu cele mai renumite sortimente de bauturi, intr-o gama variata; tot aici se prepara peste 100 de cocktail.uri dupa retete originale. Sala de conferinte echipata cu retroproiector, TV si sistem DVD, ofera spatiul potrivit unor reuniuni sau unor intalniri discrete de afaceri.

Inaugurata in anul 2019, zona SPA a hotelului Lostrita din Baia Mare cuprinde:- o piscina interioara incalzita cu adancime de 1.2 m (potrivita atat pentru copii cat si pentru adulti): dotata cu sistem de inot contra curent si masaj prin jet de apa.
- Zona de relaxare cuprinde doua saune: una umeda si una uscata.
SPA-ul este o sursa idelala e recuperare dupa eforturi intense oferindu-ti timp pentru tine, pentru a te relaxa.
Scufundarea intr-un spatiu SPA timp de 20 min inainte de culcare, imbunatateste semnificativ calitatea somnului eliberand stresul de peste zi. Experienta SPA incepe de la intrarea intr-un astfel de centru, prin atmosfera pe care o degaja: muzica, arome, decor, lumina.
Apa calda si jeturile stimuleaza producerea de endorfine pentru un confort refasit la un nivel profund in corp.
Efectele saunei sunt diverse, dintre ele amintim: eliminarea toxinelor din organism, arderea caloriilor de unde rezulta pierderea in greutate, scaderea colesterolului, disparitia insomniilor, curatirea tenului prin deshiderea porilor, regularizeaza bataile inimii, activeaza circulatia periferica, intareste sistemul imunitar.
Accesul la piscina interioara si la sauna este gratuit pentru oaspetii hotelului.
Oferim servicii de masaj, contra cost.

Cand oamenii pun pasiune in ce fac, dublata de o stiinta care e mostenita din familie, adaugand si traditia la reteta zilnica, secretul succesului este asigurat. Pasiunea si stiinta fac ca, pe durata unui an, Lostrita sa poata produce tot atata peste cata populatie numara judetul Maramures: peste 500.000!
Din 2001, anul in care Pastravaria a luat fiinta in forma ei actuala de organizare, dupa o traditie de zeci de ani, pastravul curcubeu sta la dispozitia doritorilor sub o varietate de dorinte, de la icre sau puiet si pana la exemplare de peste 2 kg.
Find crescut in apa curata de munte, rasfatata doar de pietrele slefuite in timp sub semnul eternitatii, hranindu-se doar cu produse naturale, pastravul de la Lostrita devine un deliciu pentru gusturile celor care il consuma.


Alte facilitati: Parcarea de 40 de locuri este la fel de generoasa in spatiu ca intreg complexul. Pentru impatimitii zapezii, exista amenajate la doar 10 km distanta de complex 2 partii de schi. Ziua hoteliera incepe de la ora 12 si se incheie a doua zi la ora 12.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Locatie