Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COOEE Mimosa Sunshine


Descriere

Localizare: Hotelul este situat la 150 m de plaja, intr-o zona linistita si placuta a statiunii. Centrul statiunii in care se afla numeroase magazine si locuri pentru distractie se afla la numai 100 m distanta. Hotelul este nou construit, dat in folosinta in vara anului 2003. Facilitati hotel: Seif la receptie, lobby bar, casa de schimb valutar, restaurant, terasa, Bavarian Pub, magazin, coafor; hotelul dispune de o retea proprie de apa minerala, piscina interioara cu sectiune pentru copii si jacuzzi, 2 piscine exterioare cu apa minerala pentru copii si 2 pentru adulti, animatie. Descriere camere: Hotelul dispune de 331 camere foarte spatioase, cele mi multe cu vedere la mare, mobilate cu gust, TV, telefon, mini bar, aer conditionat, baie cu dus, balcon.
Hotelul este situat la 150 m de plaja, intr-o zona linistita si placuta a statiunii. Centrul statiunii in care se afla numeroase magazine si locuri pentru distractie se afla la numai 100 m distanta. Hotelul este nou construit, dat in folosinta in vara anului 2003.
Descriere camere:
Hotelul dispune de 331 camere foarte spatioase, cele mi multe cu vedere la mare, mobilate cu gust, TV, telefon, mini bar, aer conditionat, baie cu dus, balcon.
Descriere facilitati:
Seif la receptie, lobby bar, casa de schimb valutar, restaurant, terasa, Bavarian Pub, magazin, coafor; hotelul dispune de o retea proprie de apa minerala, piscina interioara cu sectiune pentru copii si jacuzzi, 2 piscine exterioare cu apa minerala pentru copii si 2 pentru adulti, animatie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terasa
TV in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
Minibar
Dus in camera
Jacuzzi
Piscina acoperita
Piscina in aer liber
Piscina pentru copii
Salon infrumusetare
Telefon
Zona receptie
Magazine in hotel
Schimb valutar