Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: este un hotel atractiv nu numai prin dotarile moderne si pozitia excelenta, dar si prin serviciile de calitate. Facilitati hotel: Restaurant, bar, piscina interioara, piscina exterioara, bar la piscina, barbeque si taverna, casa de schimb valutar, centrul de sanatate cu facilitati pentru tratament, sauna, diferite tipuri de hydroterapie, magazin, biliard, terenuri de tenis, vestiar, safe la receptie, discoteca. Descrieri camere:. Dispune de 273 camere duble, family rooms si apartamente, toate fiind dotate cu grup sanitar propriu, telefon, TV-satelit, mini bar, aer conditionat si balcon.
Este un hotel atractiv nu numai prin dotarile moderne si pozitia excelenta, dar si prin serviciile de calitate.
Descriere camere:
Dispune de 273 camere duble, family rooms si apartamente, toate fiind dotate cu grup sanitar propriu, telefon, TV-satelit, mini bar, aer conditionat si balcon.
Descriere facilitati:
Restaurant, bar, piscina interioara, piscina exterioara, bar la piscina, barbeque si taverna, casa de schimb valutar, centrul de sanatate cu facilitati pentru tratament, sauna, diferite tipuri de hydroterapie, magazin, biliard, terenuri de tenis, vestiar, safe la receptie, discoteca.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terasa
TV in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
Minibar
Uscator de par in camera
Sauna
Piscina acoperita
Piscina in aer liber
Piscina pentru copii
Seif la receptie
Televiziune prin cablu/satelit
Telefon
Sala fitness
Zona receptie
Receptie non-stop
Lift
Centru de tratament si wellness
Schimb valutar

Locatie