Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul Ilinca a fost deschis in anul 2020, fiind amplasat in sudul statiunii Neptun, in apropierea Cramei Murfatlar Neptun din Rezervatia Stejarii Brumarii.

Descriere:
Cldirea este complet utilat, spatios, modern, cu toate dotrile necesare. La jumtate de minut de Lacul Neptun, la doar cinci minute de plaj si la cativa pasi de Crama Murfatlar Neptun, unde puteti servi zilnic masa, Hotel Ilinca este locatia ideal pentru oricine doreste o cazare la malul marii.

Camere:
Hotelul pune la dispozitie 21 de camere cu balcon nodern mobilate si un apartament pentru familii cu copii. Nu se pot acomoda in camerele duble copii peste 7 ani, cu pat suplimentar.


Facilitati:
Hotelul dispune de camere cu pat dublu, Wi-Fi gratuit, aer conditionat, parcare gratuit cu supraveghere, minibar, seif, smart tv, balcon, baie cu dus, menaj zilnic, receptie deschis non-stop.

Masa: Masa se poate servi la Crama Murfatlar Neptun, aflata in imediata vecinatate a hotelului. Micul dejun este inclus in tarif si este in regim bufet suedez, restul meselor sunt optionale a la carte.

Incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020



Locatie