Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AquaView


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aquaview este o proprietate de 4 stele care se află în Chaika și oferă piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele luminoase de la Aquaview sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Unele camere au balcon cu vedere la mare. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Aquaview oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Aquaview are în dotare jacuzzi. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

În grădina de la Aquaview există un loc de joacă pentru copii special amenajat.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 20 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Aquaview sunt: Aquapolis Nisipurile de Aur - 5,4 km, Stațiunea Nisipurile de aur (centru) - 6,8 km, Varna Zoo - 8,9 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Schimb valutar
Umbrele de soare
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Saună - cu plata
Lounge SPA
Boutique hotel
Seif
Minibar - cu plata
Vedere la mare
Balcon
Meniu à la carte
Articole de toaletă gratuite

Locatie