Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

.Hotel Silver


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

SILVER HOTEL CONFERENCE & SPA este situat la 1.5 km de centrul pietonal al orasului Oradea, in imediata apropiere a Spitalului Judetean si a Centrului de Cercetare Pomicola, intr-o zona linistita si plina de verdeata.

Hotelul are o capacitate de 31 de camere pe 2 nivele, fiecare tip de camera fiind conceput sa ofere un confort optim si sa faca sederea turistilor cat mai placuta.

- Camera single superior: camera cu un pat matrimonial, destinata cazarii unei singure persoane;
- Camera dubla twin: camera cu 2 paturi individuale, destinata cazarii a doua persoane;
- Camera dubla standard - matrimoniala: camera cu un pat matrimonial, destinata cazarii a doua persoane;
- Apartament deluxe - apartament : ansamblu compus din salon care are amplasata o canapea extensibila si un dormitor cu un pat matrimonial, destinat cazarii unei persoane sau a doua persoane.

Toate camerele sunt spatioase cu un design modern cu pat matrimonial sau cu doua paturi separate, destinate cazarii a doua persoane. in duble si maxim 4 persoane in apartamentele deluxe.

Dotari structuri de cazare: acces internet WI-FI gratuit, servicii de telefonie intern si international, minibar, baie cu cabina de dus, uscator de par, LCD-TV, climatizare.
Contra cost: servicii de telefonie, produsele din minibar.

Amplasat la parterul hotelului, Restaurantul Quart isi incanta oaspetii cu un meniu bogat din bucataria internationala, propunand o larga varietate de preparate, incepand de la cele traditionale pana la delicatese.
Restaurantul permite organizarea de evenimente (botez, zile de nastere, aniversari, cocktail-uri, precum si alte mese festive) punand la dispozitie o capacitate de 80 de locuri.

Silver Hotel Conference & SPA pune la dispozitie sali, logistica si servicii de calitate pentru optimizarea confortului oaspetilor.
- Sala Opal cu o capacitate de maxim 50 de persoane, aranjare in teatru.
- Sala Topaz este o sala versatila, multifunctionala, oferind spatiul optim pentru business events precum conferinte, congrese, banchete, cocktail-uri, prezentari diverse sau manifestari expozitionale, dar si pentru evenimente cu caracter personal: Un punct forte al acestei sali este capacitatea mare, de pana la 280 locuri.

Dotari incluse:
Videoproiector, Sonorizare (amplificator semnal, dvd player, microfon mobil), Ecran 1.8 x 2, acces internet, climatizare, flipchart. Servicii: Asistenta tehnica / instalare, garderoba.

Dotari contra cost:
Microfon de masa, microfon la lavaliera, laptop / PC, videorecorder, reportofon, instalatie traducere simultana, decoratiuni speciale.

Centrul Spa din incinta hotelului ofera servicii de masaj, jacuzzi, sauna, coafor, cosmetica, solar si sala de fitness.

Servicii cu plata: cada cu hidromasaj/jacuzzi, solar, inchirieri auto, bilet de turneu/asistenta, servicii de traducere si asistenta, tur, servicii de spalatorie/calcatorie, fax/copiator, servicii de transfer, servicii de masaj. Se pot organiza garden si pool party-uri.

Atractii turistice: Biserica Ortodoxa (Biserica cu Luna), Palatul si Pasajul Vulturul Negru, Teatrul de stat, Baile Termale Felix si 1 Mai, Palatul Baroc, Cetatea Oradea, Pestera Ursilor, Muzeul Tarii Crisurilor.

Parcare privata gratuit la proprietate (nu este necesara rezervare).

Observatii : Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.