Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 7 hoteluri

Odorheiu Secuiesc, Romania

La data de de 20 martie 2010 Septimia a inaugurat hotelul de trei stele Camerele confortabile cu mobilă elegantă dau posibilitate pentru relaxare perfectă Aşteptăm pe oaspeţii noştri care doresc să se odihnească cu cele 24 de camere din care 13

Odorheiu Secuiesc, Romania

Daca doriti sa va relaxati calatoriti in scop de afaceri sau pentru o conferinta pentru toate aceste activitati Hotel TARNAVA va ofera un ambient placut si de neuitatDescriere camere Dotari camere aer conditionat - in camerele superior si premium TV . . .

Odorheiu Secuiesc, Romania

Amplasare situat in mijlocul unei gradini de doua hectare este usor accesibil si totusi departe de zgomotul orasului Amplasare Descriere hotel Villa Vitae Wellness Spa este situat in mijlocul unei gradini de doua hectare in inima Transilvan . . .

Odorheiu Secuiesc, Romania

Hotel Gonduzo a fost infintat in 1993 si este situat in inima orasului Odorheiul Secuiesc si poate fi ajuns usor din orice parte a orasuluiHotel Gonduzo este un hotel relativ nou fiind infintat in 1993 si este situat in inima orasului Odorheiul Secui . . .

Odorheiu Secuiesc, Romania
Odorheiu Secuiesc, Romania

Hotelul Tarnava din centrul municipiului Odorheiu Secuiesc va asteapta pe dvs partenerii dvs de afaceri cu servicii de cazare in 3 diferite categorii de confort in camere standard in camere superior dotate cu aer conditionat si in camere largi premiu . . .

Odorheiu Secuiesc, Romania

Hotelul Areo se afla situat in inima tinutului secuiesc la iesirea din orasul Odorheiu Secuiesc spre Miercurea Ciuc Unitatea si-a primit numele din derivarea latinescului Areopolis care reprezinta denumirea in latina a celui mai vechi tinut din Depre . . .