Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL RAMADA ORADEA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel RAMADA BY WYNDHAM ORADEA este un hotel modern cu un design cochet, minimalist, revigorant atat pentru pentru ochi cat si pentru simturi.
Hotel RAMADA BY WYNDHAM ORADEA este un hotel modern cu un design cochet, minimalist, revigorant atat pentru pentru ochi cat si pentru simturi, un loc unde stilul contemporan se contopeste cu ospitalitatea autentica.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, internet, uscator de par, sistem sprinkler, detector de fum, izolare fonica, telefon, produse de ingrijire, acces camera cartela proximitate, camere pt persoane cu dizabilitati si camere family cu interconectare. Numar total camere: 131 Duble: 128 - 109 camere standard, 6 camere superioare si 13 camere business. Apartamente: 3 - cu o suprafata de 71 metri patrati.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, internet, animalele de companie acceptate, pastrare obiecte de valoare, receptie deschisa non stop, sistem detectie fum si sprinklere, ziare, terasa, lift, camera de bagaje, camera cu facilitati antialergice, aer conditionat.
Locatie:
Hotelul RAMADA beneficiaza de o amplasare foarte convenabila, la 5 minute distanta de centru, 10 minute de aeroport si 20 minute de punctul vamal.
Atractii turistice:
Biserica Ortodoxa (Biserica cu Luna), Palatul si Pasajul Vulturul Negru, Teatrul de stat, Baile Termale Felix si 1 Mai, Palatul Baroc, Cetatea Oradea, Pestera Ursilor, Muzeul Tarii Crisurilor.
Politici:
Check-in: ora 15:00. Check-out: ora 12:00.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul "STEAK HUB" deschis pentru mic dejun, gustari calde si rapide si specialitati pentru cina.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 5 - Sala Toscana cu 230 de locuri in aranjament teatru, Salile Bordeaux si Piemonte cu 80 de locuri in aranjament teatru, Sala Porto cu 16 locuri in aranjament teatru, Sala Madera cu 12 locuri in aranjament teatru dotate cu proiector, ecran proiectie, sistem profesional audio si sonorizare, microfoane, internet, flipchart si accesorii, materiale birotica, climatizare, display LCD la intrare, sistem simultan de traduceri, DVD player, telefon, lumina naturala si iluminare profesionala.