Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SILVER HOTEL CONFERENCE SI SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

SILVER HOTEL CONFERENCE SI SPA este destinatia ideala atat pentru intalniri de afaceri, seminarii sau conferinte, evenimente speciale, cat si pentru relaxare si recreere.
Descriere camere:
Hotelul are o capacitate de 36 de camere: 2 camere single superior (pat 140x190 cm), 18 camere duble standard (pat matrimonial), 8 camere duble twin (paturi separate), 5 camere single economy (camere la mansarda) si 3 apartamente deluxe (pat matrimonial si canapea extensibila).
Descriere facilitati:
Hotelul NU dispune de lift.
Locatie:
SILVER HOTEL CONFERENCE SI SPA este situat la 1.5 km de centrul pietonal al orasului Oradea, in imediata apropiere a Spitalului Judetean si a Centrului de Cercetare Pomicola, intr-o zona linistita si plina de verdeata.
Atractii turistice:
Biserica Ortodoxa (Biserica cu Luna), Palatul si Pasajul Vulturul Negru, Teatrul de stat, Baile Termale Felix si 1 Mai, Palatul Baroc, Cetatea Oradea, Pestera Ursilor, Muzeul Tarii Crisurilor.
Politici:
Check-in: ora 14:00. Check-out: ora 12:00
Servicii masa:
Restaurantul si terasa hotelului isi incanta oaspetii cu un meniu bogat din bucataria internationala, propunand o larga varietate de preparate, incepand de la cele traditionale pana la delicatese. Restaurantul isi ofera serviciile si pentru organizarea de evenimente (botez, zile de nastere, aniversari, cocktail-uri, precum si alte mese festive) punandu-va la dispozitie o capacitate de 80 de locuri.
Facilitati evenimente:
Silver Hotel Conference si SPA va pune la dispozitie 2 sali de conferinte, logistica si servicii de calitate pentru optimizarea confortului oaspetilor: Sala Opal (capacitate maxima 50 de locuri), Sala Topaz (capacitate maxima 250 de locuri). Pentru evenimente speciale locatia mai dispune de o sala de evenimente Silver Ball Room (capacitate maxima 220 de locuri).