Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Scorilo este situat in inima orasului Oradea, avand ca vecin Muzeul ,,Tarii Crisurilor", la 200 de m de Gara Centrala, si la numai 5 minute de centrul orasului.
Hotelul Scorilo este situat in inima orasului Oradea, avand ca vecin Muzeul `Tarii Crisurilor`, la 200 de m de Gara Centrala, si la numai 5 minute de centrul orasului. Facilitati Hotel Locatia ofera camere Single, camere Double, Matrimoniala, Apartment. Intrarea in camere se face pe baza de cartela magnetica. Salonul de frumusete `Rafaela & Bianca` isi propune sa va ofere o gama larga de servicii de infrumusetare: cosmetica, coafura, manichiura, pedichiura, tatuaj. Terasa are o capacitate de 120 de locuri. Facilitati Camere Toate camerle au aer conditionat, mobilier nou, cablu tv, frigider, minibar, telefon national si international, baie. Masa - Mic Dejun Restaurantele au o capacitate de 48 de locuri, respectiv 52 de locuri.