Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Transit este situat la marginea orasului in apropierea statiunilor Baile Felix si Baile 1 Mai si asigura o atmosfera calda cu facilitati moderne, fiind locatia ideala atat pentru afaceri cat si pentru odihna.

Hotelul Transit dispune de 24 camere modern echipate. Intrarea in camere se face prin sistemul card acces. Facilitati camere dispune de telefon in camera si in baie, minibar, TV color LCD, internet wireless gratuit, aer conditionat, grup Usanitar propriu, uscator de par.
Hotelul dispune de asemenea de un restaurant 120 locuri, bar 30 locuri, sala de conferinta (50persoane), lift, autoservire 70 locuri, parcare TIR, parcare pazita, parcare inchisa pentru motociclete, incalzirea este efectuata cu un sistem de incalzire ecologic de tip-pompa de caldura-avand aer conditionat in fiecare incapere, cu reglaj al temperaturii, dupa dorinta!
Restaurantul va ofera o gama variata de preparate culinare pregatite cu pasiune si pricepere de maestri in arta culinara.
Distanta de la hotel : centrul orasului 2 km, complex Lotus 1km, aeroport 5 km,gara 5 km, statiunile Felix si 1Mai 3 km.