Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Printre cele mai noi hoteluri din Ploiesti, hotelul Plaisir este situat la 5 minute de centrul orasului, langa centura de est a municipiului Ploiesti, la numai 45 de kilometri de Aeroportul Otopeni si 100 kilometri de Brasov. In imediata vecinatate a hotelului se afla Parcul Bucov (Constantin Stere) cu Gradina Zoologica, iar la o distanta de doar 5 minute puteti vizita Muzeul Ceasului, Muzeul Petrolului, Muzeul de arheologie si multe alte obiective turistice ale municipiului Ploiesti. Parcarea hotelului Plaisir are o capacitate de peste 300 de locuri, parcare iluminata pe timp de noapte si cu paza 24h/24.

Localizare
Printre cele mai noi hoteluri din Ploiesti, hotelul Plaisir este situat la 5 minute de centrul orasului, langa centura de est a municipiului Ploiesti, la numai 45 de kilometri de Aeroportul Otopeni si 100 kilometri de Brasov.

Distante
- 45 km de aeroportul Otopeni
- 100 km de Brasov

Puncte de interes
- Parcul Bucov
- Muzeul Ceasului
- Muzeul Petrolului
- Muzeul de arheologie

Facilitati
Pentru evenimente festive sau doar pentru a va delecta simturile, Hotelul Plaisir dispune de un restaurant cu 2 sali, una de 180 de locuri iar cealalta de 550 locuri.
Pentru intalniri, seminarii, conferinte hotelul la dispozitie o sala de conferinte sau un meeting room, dotate cu video-proiector si internet wireless.
Pentru distractie si relaxare puteti folosi piscina hotelului (fiind singurul hotel din Ploiesti ce detine si o piscina), sauna, Jacuzzi, sala de fitness sau salonul de masaj. In incinta complexului hotelier se afla cea mai mare baza sportiva din Ploiesti cu 6 terenuri de tenis, 2 de fotbal si 2 de tenis cu piciorul iluminate nocturn . De asemenea se poate practica tenisul de masa si biliardul.

Camere
Hotelul are 25 de camere duble si un apartament.

Tipuri camera
Camera dubla
Apartament

Dotari camera
Toate camerele sunt dotate cu baie, aer conditionat, cablu TV, telefon fix si internet wireless.

Locatie