Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Praid


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea este situata la 400 m de Salina Praid si la 600 m de strandul cu apa sarata. Facilitati hotel: camere duble confort si lux, apartamente duble, confort si lux, sala de conferinte, receptie non-stop, Wi-Fi, sala de fitness, jacuzzi, sauna, masaj, curte spatioasa cu parcare, foisor, gratar, loc de servit masa, loc de joaca pentru copii, cabinet medical propriu. Facilitati camere: TV, baie cu dus sau cada, Wi-Fi, telefon, mini-bucatarie complet utilata (plita electrica, hota, frigider, cuptor cu microunde, vesela si tacamuri). Camerele confort si lux dispun de aceleasi dotari, diferenta consta in faptul ca cele de categoria confort sunt situate la mansarda (etajul II).
Descriere camere:
TV, baie cu dus sau cada, Wi-Fi, telefon, mini-bucatarie complet utilata (plita electrica, hota, frigider, cuptor cu microunde, vesela si tacamuri). Camerele confort si lux dispun de aceleasi dotari, diferenta consta in faptul ca cele de categoria confort sunt situate la mansarda (etajul II).
Descriere facilitati:
camere duble confort si lux, apartamente duble, confort si lux, sala de conferinte, receptie non-stop, Wi-Fi, sala de fitness, jacuzzi, sauna, masaj, curte spatioasa cu parcare, foisor, gratar, loc de servit masa, loc de joaca pentru copii, cabinet medical propriu.
Locatie:
Pensiunea este situata la 400 m de Salina Praid si la 600 m de strandul cu apa sarata.