Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Orizont revine in atentia dumneavoastra cu o noua infatisare demna de renumele cu vechime pe piata romaneasca. Hotelul va propune 139 de camere clasificate la 4 stele, un Spa modern, un centru de conferinte Orizont Forum, un restaurant cu specific international si unul cu specific traditional romanesc, alaturi de crama, nu mai putin de 4 baruri cu o arhitectura deosebita si nu in ultimul rand Cigar Club.



Cu pat matrimonial sau twin, camera standard este pregatita pentru dumneavoastra cu tot ce avem mai bun. Oricand putem monta un pat suplimentar pentru copii si camera devine spatiul ideal de vacanta pentru familia dumneavoastra. Nu sunt uitati si cei veniti la conferinta – internet wireless si broadband, birou de lucru si aer conditionat vor transforma orele de lucru intr-o placere.



Spa Orizont va ofera piscina interioara, o zona speciala pentru jacuzzi, sala de fitness si o zona dedicata saunei. Aici veti descoperi sauna umeda cu aromoterapie, sauna uscata si sauna cu infrarosu, alaturi de multa, multa gheata!


De asemenea, o multitudine de alte servicii vor satisface nevoile si dorintele fiecarui client in parte: masaje de relaxare, impachetari la rece si la cald, tratamente de infrumusetare corporala si faciala cu produse premium. Acestea sunt doar cateva din serviciile deosebite puse la dispozitie de Spa Orizont!


In SPA va asteapta si Natura Bar cu un plus de energie pentru o zi de rasfat!