Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Dapa este situata in apropierea centrului statiunii, la aproximativ 500 m de partia Clabucet. Facilitati Pensiune Locatia ofera spatii de cazare in 7 camere Duble si 1 Apartament fiecare avand un stil diferit: Relax Dapa, Star Dapa, Hot Dapa, Family Dapa, Antique Dapa, Style Dapa, Romantic Dapa si Rustic Dapa. Restaurantul Dapa are o capacitate totala de 28 de locuri; pensiunea dispune si de bar. Facilitati Camere Camerele au acces pe baza de cartela magnetica, tv satelit, radio, mini bar, internet wireless, grup sanitar, feon.
Descriere camere:
Toate camerele sunt mobilate individual şi oferă TV prin satelit, frigider și baie proprie cu duș și toaletă.
Descriere facilitati:
Proprietatea pune la dispoziţie un restaurant, un bar şi o recepţie deschisă nonstop. Pensiunea oferă WiFi gratuit şi parcare privată gratuită.
Locatie:
Pensiunea Dapa este situată în oraşul Predeal, la 500 m de zona de schi Clăbucet. Proprietatea pune la dispoziţie un restaurant, un bar şi o recepţie deschisă nonstop. Pensiunea oferă WiFi gratuit şi parcare privată gratuită.