Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Draga Maria


Descriere

Va invitam la Hotelul Draga Maria sa descoperiti farmecul stilului clasic cu accente rustice, ospitalitatea rafinata si atmosfera calda si relaxanta a unei locatii aflate intr-una din zonele linistite ale Predealului-ferita de zgomotul obositor al orasului, dar in acelasi timp suficient de aproape de cele mai importante obiective turistice din regiune.

Serviciile noastre personalizate sunt concepute pentru a raspunde celor mai exigente asteptari ale oaspetilor romani sau straini care calatoresc in Predeal pentru relaxare sau pentru afaceri. Oferim calitate, seriozitate si preturi competitive. La hotelul nostru va veti bucura de confortul camerelor, de prospetimea asternuturilor si de linistea naturii, ori de cate ori calatoriti in zona Predealului.


Hotelul Draga Maria ofera spre cazare 20 camere (cuprinzand un total de 55 de locuri de cazare) si o vila de 160mp aflata in aceeasi curte cu hotelul (formata din 3 dormitoare, living si bucatarie complet utilata).
Cele 20 camere ale hotelului se impart in 9 camere duble (cu si fara balcon), 4 suite (cu si fara balcon), 5 camere triple si 2 cvadruple.

VILA DRAGA MARIA
Este situata in aceeasi curte, in imediata apropiere a hotelului Draga Maria. Vila este formata din 3 dormitoare, un living si o bucatarie complet utilata. Fiecare dormitor are baie proprie, 1 pat dublu (latime 140 a 160 cm).
Vila are o capacitate de 6 persoane.
Exista, de asemenea, o terasa acoperita pentru fumatori, gratar in curte, Wi-Fi si parcare.
Se poate opta pentru servirea meselor in restaurantul hotelului Draga Maria.

Restaurant:
Micut dar cochet, avand o capacitate de 50 de locuri pe scaune, restaurantul Hotelului Draga Maria propune un sistem de tip bufet, ceea ce AZnseamn ca aici veti gasi AZn permanenta bauturi racoritoare, cafea, minuturi si diverse feluri de mancare preparate la cerere pe baza unui meniu prestabilit. Asta nu inseamna insa ca nu tinem la standardele serviciilor si preparatelor pe care le oferim. Din contra. Profesionalismul si amabilitatea cu care ne tratam oaspetii recomanda restaurantul nostru ca fiind locul ideal unde puteti lua o bine-meritat pauz de la activitatile din timpul zilei, pentru a servi preparatele gatite de personalul hotelului.


***Nu se accepta animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.