Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUN BEACH PLATAMONAS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Site web
http://www.sbhplatamon.gr/en/hotel

Drinks & Food
Turistii pot servi masa la Beach Taverna, situat la doar cativa metri de mare, cu o priveliste minunata, unde se servesc gustoasele specialitati grecesti, gratar si fructe de mare. De asemenea, turistii se pot relaxa și servi cocktail-uri fantastice, cafea si gustari in barul de la piscina și în Beach Bar Sun.

Sport si divertisment
Locatia hotelului va ofera posibilitatea de a practica sporturile de apa, cum ar fi schi nautic, parasutism, banana, ski jet, de asemenea va ofera ocazia de a face scufundari si de a descoperi lumea magica a apelor de adancime.

Localizare
Hotelul este situat la 38 km distanta fata de statiunea Paralia Katerini si 122 km fata de aeroportul din Salonic. Exista o gama larga de optiuni pentru vizite si activitati in zona, deoarece hotelul se afla aproape de siturile arheologice din Vergina si Dion, Kalambaka, Meteora precum si Thessaloniki, un loc bogat in muzee, situri istorice si culturale.