Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANONYME APPARTEMENTS+PENSIONEN - WAGRAIN


Descriere

ANONYME APPARTEMENTS + PENSIONEN
Wagrain - Salzburg

Localizare: Apartamente selectate in zona orasului Wagrain sau Kleinarl.

Locatie si distante: Altitudine resort: intre 850 - 1014m.

Facilitati camere: Paturi pentru copii disponibile ca paturi suplimentare in toate tipurile de camere, dus / grup sanitar, camera de zi/ loc de servit masa.

Dotari apartamente: bucatarie, camera de zi/ loc de servit masa, dormitor, camera dubla.

Tipuri de apartamente: Apt. cu 2 camere - 4 paturi, max. 2 adulti si 2 copii pana la 15,99 ani, living / dormitor cu 2 paturi suplimentare, dormitor cu 2 paturi, dus / grup sanitar, TV, chicineta, zona de relaxare, spatiu pentru servit masa.

Apt. cu 3 camere - 6 paturi, max. 2 adulti si 4 copii pana la 15,99 ani, living / dormitor cu 2 paturi suplimentare, 2 dormitoare cu 2 paturi fiecare, dus / grup sanitar, TV, chicineta, zona de relaxare, spatiu pentru servit masa.

Incluse in apartamente: electricitate, apa, incalzire, prosoape: 1 x schimbare pe saptamana, curatenia finala: 35 Euro/ apt, lenjerie: 1 x schimbare pe saptamana, prosoape de bucatarie, fete de masa: 1 x schimbare pe saptamana, nu este necesarea achitarea unui depozit.

Contra cost: Taxa de statiune: 1,90 euro/ persoana / noapte (+ 15 ani).

Incluse in fitness si zona de frumusete: intrare zilnica grtuita in Water World (durata limitata 3 ore pe zi). Program: zilnic de la 10:00 la ora 21:00.

Catering: fara mese.

Facilitati copii: Baby cot; incepand cu data de 14.03.15 pana la sfarsitul sezonului copiii pana la 14,99 ani primesc un skipass gratuit, atunci cand un parinte achizitioneaza un skipass de cel putin 6 zile.

Animale de companie – 4 Euro/zi (fara hrana).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.