Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această proprietate de 3 stele se află în Fira (Santorini) și oferă unități de cazare cu aer condiționat și o piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Theoxenia includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Sunt disponibile 9 camere. În camere există baie cu duș. Camerele de la Theoxenia au în dotare aer condiționat și Tv. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic.

Theoxenia servește zilnic un mic dejun tip bufet în zona de luat masa. La proprietate există un bar care oferă cafea și diverse băuturi. Acestea pot fi servite atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

Theoxenia are în dotare jacuzzi În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie. Oaspeții se pot relaxa pe terasa de la Theoxenia.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional din Santorini, situat la o distanță de 4,1 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Facilitati

Bar
Fitness
Schimb valutar
Jacuzzi
Umbrele de soare
Bancomat
Magazine
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
TV
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Minibar - cu plata
Piscină exterioară
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Parcare pe stradă
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Magazin de suveniruri
Sală de fitness - cu plata
Mic dejun în cameră
Mic dejun tip bufet
Concierge
Boutique hotel
Baie cu cadă
Sală pentru mic dejun

Locatie