Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare

Hotelul este situat in centrul orasului Sebes, din judetul Alba, la intersectia Dn1 cu Dn7, la 50 de km de Aeroportul International Sibiu, la 15 km de Alba-iulia si 60 de km de Municipiul Deva. Situat in inima Romaniei, Sebesul si implicit Hotel Leul de Aur este locul ideal pentru un popas in calatoriile dumneavoastra

Leul de Aur'' cel mai nou, dar totodata cel mai vechi hotel din Sebes, a fost construit in anul 1417, fiind ani la rand singurul han din vechiul targ al Sebesului, unul din cele mai importante orase ale Transilvaniei medievale. Micul burg este astazi unul din cele mai traversate orase din tara fiind nod rutier pentru cei care vor sa ajunga la Bucuresti, Cluj sau Arad si este situat la 50 km de Aeroportul International - Sibiu.

In prezent cladirea, aflata in centrul Sebesului, este in totalitate renovata pastrandu-si insa caracteristicile care au facut-o celebra, imbinandu-se in renovarea ei trecutul cu dotarile si finisajele de ultima generatie, neschimband nimic din aerul arhitectural al acelor vremuri.

Hotelul Leul de Aur ofera clientilor sai cazare in cele 21 camere, de trei stele, atat single matrimoniale cat si double, dotate cu: Aer conditionat, Conexiune la Internet, Birou de lucru, Adaptoare electrice, Cablu Tv, Mini bar complet, Uscator de par, Sampon si gel de dus, Sapun, Casca de dus,Trusa de cusut, Silicon pentru pantofi, Telefon cu linie directa internationala, Servicii Gratuite: Acces Internet gratuit, Telefon de trezire, Card fara cost suplimentar, Concierge (rezervari pentru restaurante, trasee turistice,, inchirieri de masini), Lustruirea pantofilor., Parcare, Camera de bagaje, Incuietori electronice.