Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORAL SEA SENSATORI RESORT


Descriere

Hotelul este situat in sudul Sinaiului, Sharm el Sheikh.
Standard cu vedere la gradina - Dimensiunea camerei este 41 m2.Capacitate maximă: 3 Persoane (min. Adulți: 1, max. Copii: 2) Aceste camere elegante sunt bine concepute pentru un confort maxim cu pat king-size sau paturi twin și terasă sau balcon. O cadă cu hidromasaj cu iluminare suplimentară.Camera este complet dotată cu minibar, TV LCD și aer condiționat.

Standard cu vedere la mare - Dimensiunea camerei este 41 m2.Capacitate maximă: 3 Persoane(min. adulți: 1, max. copii: 2) Cu o vedere impresionantă la Marea Roșie, aceste camere elegante sunt bine concepute pentru un confort maxim, cu un pat king-size sau paturi twin și o terasă sau balcon. O cadă cu hidromasaj cu o iluminare suplimentară a dispoziției face ca fiecare baie să dureze puțin mai mult.O cadă cu hidromasaj cu iluminare suplimentară.Camera este complet dotată cu minibar, TV LCD și aer condiționat.

Camera Family - Dimensiunea camerei este48,00 m2.Capacitate maximă: 4 Persoane(min. adulți: 2, max. copii: 2) Există o mulțime de spațiu pentru întreaga familie în aceste camere, cu un decor liniștit, dar elegant. Zonele de dormit sunt separate de o usa glisanta care poate fi închisă pentru confidențialitate. Zona de dormit contine un pat king size intr-o parte iar in cealalta 2 canapele mari extensibile. O cadă cu hidromasaj cu iluminare suplimentară.Camera este complet dotată cu minibar, TV LCD și aer condiționat. Un balcon sau o terasă se va conecta la camera cu vedere spre piscină.
5 restaurante a la carte
Sensatori Resort Sharm El Sheikh nu are limite atunci când vine vorba de a face o impresie. Există facilități de top cu un serviciu potrivit atunci când vine vorba de alimente, sunteți pe maini excelente, cu o varietate de 6 restaurante. Coralul frumos al mării roșii este chiar la ușă, cu o întindere de nisip primitoare, cu vedere la uimitorul Parc Național Ras Nosrani. Pe de o parte, există activități pline de acțiune; pe de altă parte, tratamente spa ultra-relaxante. De asemenea, bucătăria gastronomică se așează de-a lungul hranei fast-food. Secretul tuturor și focalizarea principală constă în atenția acordată detaliilor.
5 piscine mari în aer liber,piscină pentru copii,piscină pentru copii
Tennis court ,Table tennis,Entertainment theatre,Billiard(contra cost)Beach volleyball,Water sports and diving centres*( contra cost) Aerobic

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.