Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE ARABIAN BEACH RESORT


Descriere

Complexul este localizat in Sharks Bay cu vedere la insula Tiran.
Camera cu vederela gradina are 43 m patrati,poate avea un pat king size 180X200 cm sau 2 paturi Queen 140x200 cm,baie cu dus,zona de relaxare cu 2 scaune,masa si canapea,masa pentru machiaj cu scaun,dulap,terasa sau balcon.


Camera deluxe cu vedere laterala la mare are 51 m patrati,poate avea un pat king size 180X200 cm sau 2 paturi Queen 140x200 cm,baie cu dus,zona de relaxare cu 2 scaune,masa si canapea,masa pentru machiaj cu scaun,dulap,terasa sau balcon.

Camera deluxe swim up are 51 m patrati. Ofera acces la piscina chiar in fata camerei. Are 2 paturi Queen 140x200 cm,baie cu dus,zona de relaxare cu 2 scaune,masa si canapea,masa pentru machiaj cu scaun,dulap,terasa sau balcon.


Camera family are 53 m patrati.Camera are 2 dormitoare, separate de o usa cu yala. Prima camera:doua paturi duble,fara ferestre,tv LCD,dulap pentru haine.A doua camera:pat king size. Baie cu dus,masa pentru machiaj cu scaun,zona de relaxare cu 2 scaune,masa si canapea,terasa/balcon.

Camera executive suite are 61 m patrati.Dormitorul este delimitat de camera de zi de o scara cu 2 trepte,are un pat king size,tv LCD,canapea,masa,baie cu cabina de dus si cada,wc,sistem inteligent de operare lumini,draperii,aer conditionat,mobila eleganta,parchet si marmura pe jos,terasa cu o mica gradina sau balcon.

Camera executive suite swim up are 56 m patrati.Aceasta camera ofera accesul special la o piscina adiacenta.Dormitorul este delimitat de camera de zi de o scara cu 2 trepte,are un pat king size,tv LCD,canapea,masa,baie cu cabina de dus si cada,wc,sistem inteligent de operare lumini,draperii,aer conditionat,mobila eleganta,parchet si marmura pe jos,terasa.
Beneficiati de serviciul all inclusive din momentul sosirii la hotel pana in momentul plecarii. Restaurante a la carte:Sunrise International restaurant,Poseidon Greek Restaurant,Felucca Seafood Restaurant,Nora International cusine,Manohar Indian restaurant,Mai Thai restaurant,Waterfall Grill Mongolian restaurant,Basilico Italian restaurant,Cote d'Azur French restaurant,Roots Diet & Light concept.Baruri si cafenele:Abo Ali Shisha Cafe,Churchill Lobby Bar,May Fair Lounge,Latitude Pub,Royal Club Lounge,Basilico Beach Bar,Island Pool Bar,Waterfall Grlil Bar,The Roman Theater Bar.
Fara plata: teren de tenis,sauna,sala de sport,aqua park,wi-fi,shuttle bus ( 2 doua ori pe zi),schimb valutar,animatie,seif,mini bar,servicu ceas desteptator.Cu plata:babysitter,masaj,spa,hydro pool,coafor,spalatorie,doctor,apeluri internationale.
Complexul detine 5 piscine.
Fara plata: Aqua aerobic,competitii de inot,jocuri olimpice,polo de apa,teren de fotbal,teren multifunctional,mini golf,tenis de masa,darts,boccia,teren de sah,aerobic,yoga,TaiChi,Meditatie.Cu plata:Centru international de scufundari,banana,centru aqua,sailing,kayak,windsurfing,parasailing,snorkeling,calatorii cu barca:yahturi si barci cu podea de sticla,scuba diving,biliard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie