Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marmatia 3*


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Marmatia este un brand pentru orasul Sighetu Marmatiei, fiind cel mai nou hotel de lux destinat pentru turismul de agrement sau business din Tara Maramuresului. Arhitectura veche, dotarile moderne, ambientul special, sunt doar cateva motive pentru care oaspetii hotelului isi propun sa revina la Marmatia.
HOTELUL MARMATIA a fost construit in perioada 1941 - 1942. In timpul celui de-al doilea razboi mondial a fost hotel, gazduind militarii germani si maghiari, dar si hotel pentru elita maghiara pana ?n 1944. Dupa anul 1944 a devenit spital de copii, iar in 1978 s-a dat in folosinta sub denumirea de Hotel Marmatia.

Desi este renovat complet, Hotel Marmatia pastreaza arhitectura de influenta austriaca utilizandu-se lemn, piatra, obloane decorative, balcoane si alte elemente specifice stilului.

Fiind situat pe Strada Mihai Eminescu 97, in Parcul Gradina Morii, la poalele Dealului Solovan, hotelul are o pozitie deosebita, intr-un cadru natural mirific cu vedere spre raul Iza si vedere spre parc si oras.