Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasată în Agia Paraskevi (Skiathos), la 100 m de plaja Agia Paraskevi, Atrium este o proprietate de 4 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Facilitățile de la Atrium includ sală de fitness și business center. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 75 camere. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la grădină. Camerele luminoase de la Atrium sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de cană pentru prepararea apei calde. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Anumite camere au zonă de relaxare cu canapea și cadă cu hidromasaj care asigură un plus de confort și răsfăț. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Atrium oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. Preparate din bucătăria grecească așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj sau la saună. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Proprietatea are o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Atrium amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Cu diverse ocazii Atrium organizează seri de proiecție film În anumite seri există cine tematice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În zonă se organizează sesiuni de scufundări și se poate practica ciclism. Atrium este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi de mers pe jos sau cu bicicleta, ore de călărie, sesiuni de snorkelling. Atrium oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

În grădina de la Atrium există un loc de joacă pentru copii special amenajat. Pentru cei mai mici Atrium oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje, un seif și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Atrium poate furniza informații turistice.

Atrium are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Atrium se află la 7 km de Orașul Skiathos și la 6,8 km de Aeroportul Skiathos. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Atrium sunt: Casa Papadiamandis - 5,2 km, Portul din Skiathos - 5,3 km, Castelul Skiathos - 7,0 km.


Restaurante:
Restaurant 1 - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: Bufet - dimineața și seara
Restaurant 2 - Bucătărie: grecească, Meniu: à la carte

Facilitati

Bar
Seif
Fitness
Lift
Ciclism
Umbrele de soare
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Windsurfing - cu plata
Călărie - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Plajă - la 150 m
Piscină cu vedere panoramică
Frigider
Plajă publică
Plajă cu nisip
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Babysitting - cu plata
Scufundări - cu plata
Plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Birou de turism
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ Wellness
Snorkelling - cu plata
Bibliotecă
Cameră de jocuri
Magazin de suveniruri
Saună - cu plata
2 restaurante
Mic dejun în cameră
Business centre
Sală de fitness
Bar la piscină
Cadă cu hidromasaj
Vedere la grădină
Tv în spațiile comune
Fierbător
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Parcare la proprietate
Concierge
Seri cu cină tematică
Tururi de mers pe jos - cu plata
Proiecție film
Pardoseală de lemn sau parchet
Canapea extensibilă
Halat de baie
Snack Bar

Locatie