Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOBRU


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Dobru este construit in trepte, pe un perete stancos abrupt aflat de-a lungul cursului paraului Slanic. Facilitati hotel: 43 de camere (26 de camere sunt cu balcon, iar 17 fara balcon – 6 dintre acestea fiind situate la mansarda), restaurant, bar de zi, terasa de vara, sala de conferinte, parcare gratuita supravegheata (in limita locurilor disponibile), teren de joaca pentru copii, acces gratuit la complexul de agrement Teleconstructia (piscina cu apa incalzita, sauna, jacuzzi, sala de fitness, tenis de masa, teren de tenis de camp acoperit). Facilitati camere: Wi-Fi, baie, TV, minibar.
Descriere camere:
Wi-Fi, baie, TV, minibar.
Descriere facilitati:
43 de camere (26 de camere sunt cu balcon, iar 17 fara balcon – 6 dintre acestea fiind situate la mansarda), restaurant, bar de zi, terasa de vara, sala de conferinte, parcare gratuita supravegheata (in limita locurilor disponibile), teren de joaca pentru copii, acces gratuit la complexul de agrement Teleconstructia (piscina cu apa incalzita, sauna, jacuzzi, sala de fitness, tenis de masa, teren de tenis de camp acoperit).
Locatie:
Hotel Dobru este construit in trepte, pe un perete stancos abrupt aflat de-a lungul cursului paraului Slanic.