Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL SLAVIJA


Descriere

Situat în interiorul zidurilor istorice ale Palatului lui Diocletian, cladire protejata de UNESCO, în Split, Hotelul Slavika ofera acces gratuit la internet, o receptie deschisa 24 de ore pe zi si camere cu aer conditionat, cu TV prin satelit.

Slavija ocupa o cladire din secolul al XVII-lea, în complexul Roman Palace, care dateaza din secolul al IV-lea. Acesta a fost deschis în anul 1900 si este cel mai vechi hotel din Split. Un arc istoric de piatra este încorporat în zona de receptie.

În fiecare dimineata este servit un mic dejun tip bufet continental. Oaspetii de la Slavija se bucura de reduceri la unele dintre restaurantele din apropiere.

Portul din Split si principala gara si statie de autobuz sunt la 300 de metri distanta. Autobuzul pentru aeroport are statie la 200 de metri. Hotelul Slavija se afla chiar în imediata vecinatate a Sanctuarului Jupiter si la numai 40 de metri de Catedrala Split.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.