Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Izvorul Minunilor


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Vilele Izvorul Minunilor 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 - cele sapte vile sunt amplasate in centrul statiunii Stana de Vale, langa vila Liliacul si in imediata apropiere a Hotelului Iadolina, la 300 m de Partia de Schi Stana de Vale.

Situate intr-un decor cu totul spectaculos si cu o arhitectura perfect integrata in peisaj, vilele imbina confortul dat de o dotare ultramoderna cu farmecul redescoperiri vietii in natura.
Vilele sunt formate din doua dormitoare, un living, TV cablu, minibar, telefon, grup sanitar cu cabina de dus cu hidromasaj, bucatarie utilata, inchirieri jocuri (sah, table, rummy).

Servicii de masa se pot exercita in restaurantul hotelului Iadolina, sau in bucataria proprie vilei.

Servicii de tratament: in baza de tratament a hotelului Iadolina, dotata cu instalatii pentru:
- electroterapie;
- hidroterapie;
- masaj;
- reflexoterapie;
- kinetoterapie;
- crenoterapie.

Servicii speciale: inchirieri jocuri (sah, table, rummy).

Atractii in zona: Cascadele ,,Saritoarea Iedutului', ,,Iadolina', ,,Moara Dracului',

Pesterile ,,Onceasa', ,,Cetatea Radesei', ,,Sura Boghii', ,,Focul Viu', Complexul carstic ,,Cetatile Ponorului', Cabana Padis (altitudine 1280 m). Se poate practica pescuitul, iar in, timpul iernii, schiul pe partii naturale cu un teleschi de 650 m lungime.

Stana de Vale se afla in Judetul Bihor, la 80 km de Oradea, si la 25 km de Beius, la o altitudine de aproximativ 1100 m in Muntii Apuseni, fiind complet izolata si inconjurata de munti.
Beneficiaza de nenumarate atractii, insa probabil principala atractie o reprezinta Izvorul Minunilor, despre care legenda spune ca are un efect tamaduitor, fiind una dintre cele mai pure si apreciate ape de izvor din Romania.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Locatie