Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BALADA SUCEAVA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul "Balada" este situat aproape de Cetatea de Scaun a Sucevei , la cateva minute de centrul Sucevei si la 13 km de Aeroportul International Suceava.
Standard Room: dispune de pat dublu sau paturi twin, aer conditionat, conexiune gratuita la internet wireless si pe cablu, TV cu ecran plat si canale nationale si internationale, telefon cu acces international, seif, mini-bar, baie cu cada, uscator de par, cosmetice, halate si papuci, acces in camera pe baza de cartela, senzori de fum. La cerere, se pot oferi camere pentru fumatori.
Camera Tripla: ofera un pat dublu si un pat single, dispune de o zona de relaxare, un birou de lucru, aer conditionat, conexiune gratuita la internet wireless si pe cablu, LED TV cu programe nationale si internationale, telefon cu acces international, seif, mini-bar, baie cu cada, uscator de par, cosmetice, halate si papuci, acces in camera pe baza de cartela, senzori de fum. La cerere, se pot oferi camere pentru fumatori.
Premium Room: ofera pat king size, aer conditionat, conexiune gratuita la internet wireless si pe cablu, TV cu ecran plat si canale nationale si internationale, telefon cu acces international, seif, mini-bar, baie cu cada, uscator de par, cosmetice, halate si papuci, acces in camera pe baza de cartela, senzori de fum. La cerere, se pot oferi camere pentru fumatori.
Deluxe Room: o zona de relaxare cu masuta si 2 scaune, o sofa, aer conditionat, conexiune gratuita la internet wireless si pe cablu, TV cu ecran plat si canale nationale si internationale, telefon cu acces international, seif, mini-bar, baie cu cada, uscator de par, cosmetice, halate si papuci, acces in camera pe baza de cartela, senzori de fum. La cerere, se pot oferi camere pentru fumatori.
Hotelul dipune de un pub cu o multime de tipuri de bere si mancare tip fast food, un restaurant principal cu specific internatinal si traditional, deschis pentru mic-dejun, pranz si cina. Hotelul ofera si serviciul Room service, sau mic dejun in camera.
Hotelul dispune de conexiune gratuita la internet WiFi, o sala de conferinte cu 50 locuri, un salon pentru evenimente (nunti, aniversari, botezuri, banchete, dineuri, ceremonii, etc), parcare gratuita, spalatorie, transfer la/de la aeroport.
Hotelul "Balada" este potrivit pentru persoanele ce calatoresc in scop de afaceri si in scop de relaxare.