Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Sura Dacilor


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel La Sura Dacilor este situat in inima Bucovinei, intrarea in Suceava dinspre Bucuresti, european 85. Acesta se află la 4 km distanta de Cetatea de Scaun a Sucevei, iar la nici 300 m dispuneti de o statie de autobuz. Gara din Suceava se afla la 7 km de hotel iar aeroportul la 12 km. Hotelul este clasificat 3 stele si are o capacitate de cazare de 100 de locuri, in camere duble, triple, suite. Toate camerele au toaleta proprie, televizor, frigider, wifi gratuit. Unele camere au balcon, si vedere spre oras. Restaurantul hotelului sau terasa de vara, oferă preparate din bucataria romaneasca si internationala.

Hotelul detine o sala de evenimente si conferinte de 400 de locuri si o parcare de 50 de locuri supravegheata video. ​Hotelul este clasificat 3 stele si are o capacitate de cazare de 100de locuri, in camere duble, triple, suite.Toate camerele au toaleta proprie, televizor, frigider, wifi gratuit. Unele camere au balcon, si vedere spre oras.