Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Residenz Suceava este situat intr-o zona linistita, la mai putin de 10 km de aeroportul Suceava, la doar 200 m de gara principala si statiile de taxi si transport public, in imediata apropiere a celor mai mari centre comerciale ale Sucevei (500m de “Shopping City” si 1500m de “Iulius Mall”) si la 3km de centrul orasului.
Descriere camere:
Unitătile de cazare ale Hotelului Residenz au baie privata cu dus, TV cu ecran plat și canale prin cablu și aer conditionat. Acestea au, de asemenea, minibar. Puteti savura micul dejun în fiecare zi și puteti lua cina la restaurantul a-la-carte al hotelului. La numai 500 de metri exista un centrul comercial.
Descriere facilitati:
Hotel Residenz Suceava Suceava dispune de 22 camere modern mobilate. La restaurant puteti servi preparate delicioase. Acces la internet wireless este disponibil la hotel. Mai multe detalii despre facilitatile oferite de Hotel Residenz Suceava (inclusiv cele contra cost).
Locatie:
Situat la 200 de metri de Gara Suceava, Hotelul Residenz oferA acces gratuit la WiFi, receptie cu program nonstop și serviciu gratuit de transfer la si de la aeroport. Aveti la dispozitie locuri de parcare gratuite.