Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: HVD Club Hotel Bor este intr-o zona linistitam intr-o frumoasa zona de parc in Sunny Beach la numai 150 de metri de plaja, la 30 de km de aeroportul din Burgas. Este aproape de toate atractiile sin zona : magazine, centru, cluburi, restaurante si baruri.

CAPACITATE: Hotelul este renovat in anul 2015 si dispune de 229 de camere moderne si 10 apartamente.

FACILITATI HOTEL: receptie, restaurant principal cu terasa, restaurant a la carte cu specific italian disponbili pentru cina, lobby bar, bar la piscina, piscina exterioara cu sectiune pentru copii ( si topogan cu apa ), centru SPA, sauna, masaje si diverse tratamete cosmetice, fitness, mini cluv, acces la internet wireless in lobby si in camere - gratuit, parcare pazita gratuita ( in functie de disponbilitate, nu se poate rezerva /garanta din agentie ).

FACILITATI CAMERE: complet renovate, camerele sunt dotate cu: mocheta, aer conditionat centralizat, telefon, mini bar, TV prin satelit, seif ( contra cost ), baie cu dus si uscator de par, balcon. Camerele family ( max 6 persoane ) au 2 bai si consta in 2 camere duble cu conexiune, apartamentele ( maxim 5 persoane ) dispun de living si dormitor.

CONCEPT: Maxium All Inclusive
- lobby bar si pool bar - deschise intre orele 10:00 - 24:00 - servesc bauturi alcoolice si non-alcoolice locale bulgaresti si de import;
- mini bar: apa minerala, suc, bere - o umplere gratuita la sosire;
- acces internet wireless gratuit ;
- bufet special pentru copii in restaurantul principal;
- nou pentru tinerii parinti : olita, masa pentru schimbatul scutecelor, incalzitor pentru biberoane, cosmetice pentru copii se pot achizitiona ca pachet contra-cost la receptie la sosire;
- scaune speciale pentru copii in restaurant; baby cot; loc de joaca pentru copii;
- prosoape la piscina ( contra unui depozit returnabil la check out );

  • mic dejun - 7:30 -10:00h;
  • pranz - 12:30 - 14:00h;
  • cina cu seri tematice bulgaresti si italiana - 18:00 -20:30h;
  • cina festiva odata la 2 saptamani;
  • Pizza 12:00 - 15:00 si 18:00 - 20:30h;
  • cafea, ceai, ingheta, dulciuri 10:00 -16:00h;


Sezlonguri si umbrelute gratuite la terasa de la piscina hotelului, programe de animatie zilnica : darts, gimnastica, volei, polo in apa, aerobic, gimnastica acvatica, animatie pentru copii 4 -12 ani in clubul pentru copii, mini disco in fiecare seara 20:30 -21:15, spectacole seara pentru adulti dupa ora 21:30.


Locatie